Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Start verkoop HomeTown, stoere eengezinswoningen in Art Deco stijl in Leidsche Rijn

Start verkoop HomeTown, stoere eengezinswoningen in Art Deco stijl in Leidsche Rijn

Verkoop woningen start woensdag 30 januari 2019 van 19.00 tot 20.30 uur in de Metaal Kathedraal in Utrecht

Stoere gevels, grote raampartijen en karakteristieke art-deco architectuur. Dat is HomeTown in Leidsche Rijn, een nieuw stukje Utrecht in de wijk Leeuwesteyn waar groen en stads wonen samenkomen. Je hebt er alle rust en bevind je dichtbij de bruisende binnenstad en Leidsche Rijn Centrum. TBI-onderneming ERA Contour ontwikkelt in dit nieuwe gebied 51 eengezinswoningen en 9 appartementen. Op 30 januari aanstaande start de verkoop van de eengezinswoningen. Deze vindt plaats van 19:00 tot 20:30 uur in de Metaal Kathedraal, Rijksstraatweg 20 in Utrecht.

HomeTown is ontworpen door BRINK architectuur en stedenbouw. Tuinarchitect Haver Droeze is verantwoordelijk voor het ontwerp van de gemeenschappelijke binnentuin. De verkoop van de eengezinswoningen loopt via Punt Makelaars.

HomeTown

Stoere en bijzonder ruime woningen met elk een eigen karakter
In HomeTown, de naam zegt het al, creëren toekomstige bewoners straks hun eigen thuis. Niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Iedere woning heeft een eigen karakter, omdat er veel diversiteit in type gevels is. Door bijzonder metselwerk, kleurgebruik en zorgvuldig gekozen bakstenen krijgt de woning een stoere look. Ornamenten in art deco stijl op de gevels en het hekwerk zorgen bovendien voor een vleugje speelsheid. In HomeTown komen vijf verschillende woningtypes samen. En wie er woont beschikt over veel ruimte: de eengezinswoningen bestaan uit tweeënhalf tot vier en een halve woonlaag. De woonoppervlakte varieert van 118 tot 189 m2.

Iedere bewoner heeft een eigen tuin, parkeerplaats en volop mogelijkheden om de woning in te delen naar eigen wens. Zo is het mogelijk om bij sommige woningen de bovenste etage uit te bouwen voor bijvoorbeeld een luxe master bedroom. Voor wie meer ruimte wenst, zijn de woningen die zich straks bevinden aan de Zilveren Florijnlaan ideaal: die beschikken over een extra tuinkamer. De verkoopprijzen van de eengezinswoningen zijn vanaf 393.900 euro op basis van vrij op naam.

Groen en gasloos wonen
Elke woning in HomeTown is gasloos en zeer energiezuinig (circa EPC -0,2). De woningen zijn daarmee ingericht op een duurzame toekomst. In HomeTown woon je niet alleen duurzaam, maar beschik je ook over een mooie groene ruimte. Als je door de poorten loopt, laat je de stadse hectiek even achter je. Je stapt van de stadse buitenkant naar het groene en knusse binnengebied met volop speelruimte voor kinderen. De gezamenlijke binnenruimte richten toekomstige bewoners samen in. Zo ontstaat er een gebied dat voldoet aan ieders wensen. En ben je op zoek naar de stadse dynamiek dan ben je in een mum van tijd in Leidsche Rijn centrum of de binnenstad.

HomeTown

Oplevering in 2020
ERA Contour verwacht in het vierde kwartaal van 2019 te starten met de bouw van de eengezinswoningen. Naar verwachting is de oplevering van de eerste woningen in het eerste kwartaal van 2021. Iedereen die interesse heeft in het woonproject is van harte welkom tijdens het Start verkoop event op woensdag 30 januari van 19:00 tot 20:30 uur. Geïnteresseerden kunnen dan de informatiebrochure ophalen en vragen stellen aan het HomeTown team. Meer informatie over het project is te vinden op https://hometown-utrecht.nl/.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details