Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Start verkoop fase 1 ‘in ’t zuiderpark’ Rotterdam

Start verkoop fase 1 ‘in ’t zuiderpark’ Rotterdam

Woensdagavond 16 oktober markeert het startsein van de verkoop van 42 woningen in de eerste fase van ‘In ’t Zuiderpark’ Rotterdam. ‘In ’t Zuiderpark’ is de eerste woningontwikkeling die onderdeel uitmaakt van de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid. Hart van Zuid is een stadscentrum dat volledig getransformeerd wordt tot een prachtig stedelijk gebied. Door de extra aandacht voor natuurlijke omheiningen van bomen en water past het straks naadloos in haar omgeving. Ballast Nedam Development en Heijmans Vastgoed zijn, als ontwikkelcombinatie, zeer verheugd met deze nieuwe mijlpaal in de gebiedsontwikkeling van Hart van Zuid. 

Gebiedsontwikkeling Hart van Zuid

In ’t Zuiderpark valt binnen de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid, de nieuwe naam voor het gebied rondom Zuidplein en AHOY. Na een complete metamorfose wordt dit het bruisende stadscentrum van Rotterdam-Zuid. Met een nieuw metro- en busstation, opgeknapt winkelcentrum Zuidplein, wandelboulevard, uitgebreid aanbod aan kunst en cultuur én tal van leuke restaurants en cafés.

In ‘t Zuiderpark

Het totale plan In ’t Zuiderpark wordt opgebouwd uit twee gespiegelde carrés met ieder 42 woningen in diverse woningtypen. De in totaal 84 woningen worden in twee fases in verkoop gebracht, waarbij in iedere fase deze meerdere varianten beschikbaar zijn. Alle woningen binnen deze twee woonblokken worden op een verhoging gebouwd, zodat er vanuit de woning uitzicht is op het park.

Duurzaam en energieneutraal

De woningen zijn energieneutraal waardoor kopers in aanmerking kunnen komen voor een voordelige groenfinanciering. Tussen beide carrés wordt een brede groenstrook aangelegd welke ervoor zorgt dat overtollig regenwater uitstekend kan worden opgevangen.

Woningtypen

In deze eerste fase worden 6 verschillende woningtypes aangeboden. Ruime gezinswoningen van ca. 118 tot 159 m² woonoppervlakte met unieke ligging in het Zuiderpark. De woningen onderscheiden zich van elkaar door o.a. de ligging, het aantal woonlagen en de grootte. In ieder blok is er een variatie aan woningtypen waaronder Parkwoningen met natuurlijk uitzicht op het Park, 3 – en 4 laagse terraswoningen met een verhoogd terras aan de voorzijde, Poortwoningen met een gescheiden woonkamer en keuken en tot slot Stadswoningen met tuin en terras. Alle woningen worden compleet opgeleverd met luxe keuken, sanitair en tegelwerk. De koopsommen starten vanaf € 349.000,- v.o.n.

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven voor het Fase 1 kan vanaf 16 oktober vanaf 17.00 uur tot woensdag 30 oktober a.s. om 12.00 uur. Meer informatie over In ’t Zuiderpark is te vinden op: www.inhetzuiderpark.nl/

De verkoop is in handen van Woonvisie Makelaars en TW3 Makelaars:

Woonvisie Makelaars – 010 292 3000 – [email protected]

TW3 Makelaars – 010 300 7117 – [email protected]

In het Zuiderpark is een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed en Ballast Nedam Development in de gebiedsontwikkeling Hart van Zuid Rotterdam.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details