Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Specialist in aluminium plaatwerk verfraait De Tramhalte in Schagen 
Murgia Metaal mocht alle aluminium gevelbanden, waterslagen en het zetwerk produceren en monteren.

Specialist in aluminium plaatwerk verfraait De Tramhalte in Schagen 

De 44 nieuwbouwappartementen van De Tramhalte in Schagen werden prefab samengesteld uit 88 modules. Murgia Metaal mocht alle aluminium gevelbanden, waterslagen en het zetwerk produceren en monteren. Hoewel het gaat om een prefab bouwsysteem, leverde Murgia maatwerk dat op locatie werd gemonteerd.

Murgia Metaal is een specialist in aluminium plaatwerk met zo’n 35 jaar ervaring. Het bedrijf werkt niet alleen voor de dak- en gevelindustrie, maar ook voor de machinebouw, lichtreclame-industrie en interieurbouw. Grote series zijn mogelijk, maar ook precies maatwerk. Door de vele bewerkingstechnieken, waaronder ponsen, frezen, knippen en kanten, kan elk gewenst product gemaakt worden van een plaatdikte tot 3 mm.

Specialist in maatwerk en meedenken

Het aluminium voor De Tramhalte werd in het werk ingemeten, ingetekend, geproduceerd en gepoedercoat. Vervolgens werd het met grote precisie gemonteerd door de vakmensen van Murgia Metaal. Willem Hoogendijk, oprichter en eigenaar van het bedrijf: “Wij zijn specialist in maatwerk en meedenken. We zijn goed in het bedenken van oplossingen, daar staan we bekend om. We deden het project in opdracht van Heddes Bouw, waar we al meer dan 25 jaar voor werken. Ook voor andere opdrachtgevers werken we al zo lang. Het project in Schagen is weer naar volle tevredenheid verlopen, omdat we altijd in overleg treden. Je loopt altijd wel ergens tegenaan, maar dat wordt goed opgepakt en opgelost. Onze werkzaamheden bij De Tramhalte zijn inmiddels klaar, ik kijk met een zeer tevreden gevoel terug op dit project.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details