Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Solide infrapartner voor de bouw- en vastgoedbranche
Baggerwerk Lobith.

Solide infrapartner voor de bouw- en vastgoedbranche

Een diepe kelder uitgraven en bemalen, een mantelbuizentracé aanleggen onder saneringscondities of sloop- en grondwerkzaamheden uitvoeren in een binnenstedelijke omgeving. Voor VMV Projecten B.V. is het dagelijkse kost. Het bedrijf uit Renswoude zette bijna twintig jaar geleden voet aan de grond in de bouwwereld. Sindsdien heeft het al meer dan duizend grondverzet- en infraprojecten uitgevoerd.

Grondwerk Maarssen.

VMV Projecten B.V. is sinds 2003 een betrouwbare grondverzet- en infrapartner voor opdrachtgevers in de bouw- en vastgoedbranche. Het professionele team van VMV Projecten B.V. levert alle denkbare diensten op dit gebied. Van engineering tot bodemsanering, grondwerk, buitenriolering, drainage, terreinverharding, groenvoorziening en terreininrichting. 

Verder dan ‘u vraagt, wij draaien’

“Wij voeren voornamelijk infrawerken uit op bouwprojecten”, vertelt directeur Henk Hazeleger van VMV Projecten B.V. “Vaak doen we dit in opdracht van ontwikkelaars en bouwbedrijven. Zij verwachten van ons dat we verder gaan dan ‘u vraagt, wij draaien’. Daar geven wij, vanuit onze visie op resultaatgericht en kwaliteitsbewust werken, graag invulling aan. Enerzijds door al in een vroeg stadium mee te denken over de uitwerking van een ontwerp, de invulling van duurzaamheids­ambities of een efficiënte uitvoering van het bouwproces. Maar ook door ons op te stellen als een betrouwbare en flexibele partner die in oplossingen denkt. We komen onze afspraken na en we spelen adequaat in op eventuele veranderingen in de projectplanning.”

Grondverzet Almere.

Duurzame relaties koesteren

De werkwijze van VMV Projecten B.V. werpt zijn vruchten af. In amper twee decennia tijd heeft het bedrijf een sterk netwerk van opdrachtgevers opgebouwd. “Onze orderportefeuille bestaat voor meer dan de helft uit opdrachten van partijen waarmee we al jaren samenwerken. Die duurzame relaties koesteren we, door op elk project te streven naar maximale tevredenheid. Ons hechte team van vakkundige medewerkers speelt hierin een belangrijke rol. Zij zijn ons visitekaartje op de bouwlocaties. Wij focussen dan ook op de kwaliteit en het welbevinden van onze mensen. We investeren in hun kennis, kunde en sociale skills. Communicatieve vaardigheden zijn bijvoorbeeld heel belangrijk om goed met de collega’s, uitvoerder en andere betrokkenen samen te werken.”

Projecten in heel Nederland

Met meer dan duizend uitgevoerde infra- en grondverzetopdrachten liggen de werkzaamheden van VMV Projecten B.V. ten grondslag aan talloze bouwwerken en vastgoedontwikkelingen. Door heel Nederland zijn woningen, winkels, bedrijfshallen en complete wijken gebouwd op een ondergrond die VMV Projecten B.V. gesaneerd, verhard, bouwrijp gemaakt, bestraat, beplant en/of van beschoeiing voorzien heeft. En dan zijn er nog de werkzaamheden waar uiteindelijk niets meer van te zien is. Denk bijvoorbeeld aan het graven van bouwkuipen, het aanleggen van riolering en het slaan of trillen van damwanden.

Toekomstbestendig

Op de vraag hoe de toekomst van VMV Projecten B.V. eruitziet, antwoordt Hazeleger: “Wij gaan continu met de tijd mee. Inmiddels is ons gehele machinepark uitgerust met GPS. Zo kunnen we nog nauwkeuriger en efficiënter werken. Tegelijkertijd houden we vast aan onze traditionele waarden. We blijven gefocust op een hoge uitvoeringskwaliteit, tevreden klanten en een professioneel, hecht team. Daarin ligt wat ons betreft de solide basis voor een toekomstbestendig bedrijf.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details