Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
SMARTPLY ULTIMA: nieuwe generatie OSB-plaatmateriaal

SMARTPLY ULTIMA: nieuwe generatie OSB-plaatmateriaal

MEDITE SMARTPLY brengt met SMARTPLY ULTIMA een nieuwe generatie OSB4-plaatmateriaal. Het materiaal wordt vervaardigd zonder toegevoegde formaldehyde en geldt als vochtbestendige OSB4-plaat.

SMARTPLY ULTIMA leent zich bij uitstek voor veeleisende toepassingen in de prefab- en bouwsector. “Met SMARTPLY ULTIMA willen we een nieuwe standaard voor OSB creëren. Vergeleken met andere OSB-oplossingen is SMARTPLY ULTIMA een sterke, vochtbestendige plaat. Gecombineerd met het feit dat het gehele SMARTPLY-programma wordt vervaardigd zonder toegevoegde formaldehyde maakt dat van deze nieuwe plaat een trendsettend product”, aldus Rebecca Goldsmith, productmanager bij MEDITE SMARTPLY.

De bouwsector van tegenwoordig zet nadrukkelijk in op sterke, duurzame producten waardoor nieuwe plaatmateriaal-technologie een grotere rol begint te spelen. “Prefab bouwen -ook op grotere schaal- neemt daarnaast een grote vlucht. Daar spelen we op in met plaatmateriaal dat voldoet aan de constructieve eisen die het gevolg zijn van deze trend. Daarbij leent SMARTPLY ULTIMA zich voor prefab-bouwen en voor toepassingen waarin sterkte en vochtbestendigheid belangrijk zijn.”

SMARTPLY ULTIMA wordt geproduceerd met behulp van precisie-vezeloriëntatie en een continue, gelijkmatige perstechnologie. Het resultaat is OSB-plaatmateriaal met een zeer gladde en consistente afwerking. SMARTPLY ULTIMA is leverbaar in plaatformaten met een maximale breedte van 2,80 m en een maximale lengte van 7,50 m. De maximale dikte bedraagt 40 mm.

Meer informatie over het nieuwe plaatmateriaal is te vinden op de website:

https://mdfosb.com/nl/smartply/products/smartply-ultima

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details