Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Sluishuis kiest voor full-IP-deurcommunicatietechniek
Bijvoorbeeld aan de fraaie schuine zijde van de nieuwbouw, waar rechttoe-rechtaan installeren geen optie is, biedt de flexibiliteit van het systeem uitkomst.

Sluishuis kiest voor full-IP-deurcommunicatietechniek

Het iconische Sluishuis past perfect in het rijtje van het Eye Filmmuseum, NEMO en het Pontsteigergebouw. In alle projecten is namelijk gekozen voor het innovatieve IP-deurcommunicatiesysteem van Vercoma. Met iPlusBUS van Beoview profiteert E-installateur ETB Cas Sombroek van alle voordelen van een 100% stekerbaar systeem, terwijl bewoners de vruchten plukken van een toekomstproof deurcommunicatiesysteem dat aan alle gestelde eisen voldoet.

ETB Cas Sombroek is een vertrouwde installatiepartner van Vercoma. Bovendien stond het exclusief door Vercoma gevoerde IP-deurcommunicatiesysteem van Beoview reeds voorgeschreven in het bestek, vertelt Arjan Schouten, Manager Sales & Service bij Vercoma. “Al in 2018 hebben wij samen met installatieadviseur DWA de hoofdlijnen voor het iPlusBUS systeem uitgezet. Op basis hiervan heeft ETB Cas Sombroek de eerste installatietekeningen gemaakt, die wij samen gefinetuned hebben. In onze werkplaats hebben wij het deurcommunicatiesysteem verder geëngineerd, geconfigureerd en geprogrammeerd, zodat de installateur alles plug-and-play kan aansluiten. Ons Deense zusterbedrijf heeft bovendien een Deense folder gedeeld, zodat ook de architecten van Bjarke Ingels Group kennis konden nemen van alle systeemvoordelen.”

100% stekerbaar

Met iPlusBUS van Beoview biedt Vercoma een futureproof, zéér krachtig en flexibel deurcommunicatiesysteem, dat onbeperkte afstanden kan overbruggen en een onbeperkte aansluitcapaciteit heeft. “iPlusBUS biedt alle voordelen van full-IP-deurcommunicatietechniek, maar dan in combinatie met de bekende traditionele simpele bus-infrastructuur”, aldus Schouten. “Andere IP-systemen op de markt zijn ster-bekabeld, waardoor de aanleg complex én duur is. iPlusBUS brengt hier verandering in  Dankzij dit deurcommunicatiesysteem hebben installateurs al die extra bekabeling namelijk niet meer nodig. Het systeem is 100% stekerbaar, dus enorm snel én flexibel te installeren. Bijvoorbeeld aan de fraaie schuine zijde van de nieuwbouw, waar rechttoe-rechtaan installeren geen optie is, biedt deze flexibiliteit uitkomst.”

Futureproof

“iPlusBUS is prijstechnisch zeer interessant”, benadrukt Schouten. “Bovendien bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op het systeem! Dankzij kosteloze firmware-updates blijft iPlusBUS tot in de lengte van jaren up-to-date. Ook kan het systeem flexibel aangepast of uitgebreid worden. Zo is het mogelijk om een belpaneel bij de eigen voordeur te plaatsen of om extra monitoren toe te voegen. Het aantal gelijktijdige gesprekskanalen is praktisch onbeperkt, wat grote voordelen biedt in een gebouw met 442 woningen en diverse met elkaar gekoppelde entrees.”

Bij de 4 entrees van Sluishuis komen de ultradunne en zeer compacte BEOKEY-C code-scroll panelen van Vercoma. In de appartementen is gekozen voor de fraaie 7″ video-touchscreen BEOVIEW7 Lite-S, die ruime uitbreidingsopties biedt. Denk bijvoorbeeld aan de integratie van een BWCM Wifi inklik module, zodat bewoners oproepen eventueel ook op hun smartphone kunnen ontvangen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details