Van links naar rechts: Kitty van der Velde - CEO Adriaan van Erk Groep Edwin Groot - Directeur SKB Arie Houweling - Directeur Rehorst Bouw

00:33
23-09-2019

SKB Awards voor Rehorst Bouw B.V. (onderdeel van Adriaan van Erk Groep B.V.)

Wij hebben op naam van Rehorst Bouw een tweetal SKB Awards 2019 mogen ontvangen uit handen van Edwin Groot, directeur Stichting Klantgericht Bouwen.

Rehorst Bouw heeft de SKB Kopersbegeleiding Award ontvangen, waarbij het als beste werd beoordeeld door kopers op onder meer ‘communicatie met de kopersbegeleider’, ‘informatievoorziening tijdens de bouw’ en ‘het inspelen op extra wensen tijdens de bouw’.

Daarnaast heeft Rehorst Bouw de SKB Oplevering Award ontvangen, waarbij het als beste werd beoordeeld door kopers op onder meer ‘communicatie tijdens de oplevering’, ‘de tijd die voor de oplevering is uitgetrokken’ en ‘de kwaliteit van de afgehandelde punten’.

In de laatste categorie, de SKB Meer- en Minderwerk Award, heeft Rehorst Bouw ook goed gescoord en een mooie tweede plaats weten te bemachtigen!

Door deze waarderingen van onze kopers kunnen we zeggen dat onze Visie en Beleid op Klantgericht Bouwen binnen de Adriaan van Erk Groep zich keer op keer heeft bewezen.

Het is geweldig dat wij wederom de SKB Awards in ontvangst hebben mogen nemen. Een uitmuntend resultaat.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Stedenbouw partners