Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Skantrae pakt uit op de BouwBeurs 2019

Skantrae pakt uit op de BouwBeurs 2019

Bezoek onze stand en ontdek Skantrae tijdens de BouwBeurs 2019, van 4 tot en met 8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht. Maak kennis met onze deuren, accessoires en services. Onze Medewerkers kunnen je alles vertellen over ons brede servicepakket en accessoire-aanbod. Bovendien hebben we voor onze dealers een primeur een volledig nieuw modulair Skantrae Showroom Concept. Kortom: save the date en ontmoet Skantrae!

Deuren
Op de beursstand, die maar liefst 140 m2meet, geven we onze deuren alle ruimte zodat bezoekers in variabele en veelzijdige presentaties een goed beeld krijgen van de vele mogelijkheden die ons assortiment biedt. Van de klassieke Prestige deuren tot de trendy zwarte SlimSeries deuren. Ervaar de uiteindelijke uitstraling van onze deuren in inspirerende sfeerkamers. Vanzelfsprekend ben je ook voor informatie over onze grote collectie buitendeuren van harte welkom op onze stand.

Accessoires
Maak ook kennis met de vele mogelijkheden die Skantrae biedt in deurbeslag en hang- en sluitwerk. Gemaakt van hoogwaardige materialen, zowel voor onze binnen- als buitendeuren. Bijvoorbeeld onze complete hang- en sluitwerkpakketten voor buitendeuren en SlimSeries deuren. Wij hebben de ambitie om de beste te zijn in design, kwaliteit en service en laten dat op onze stand graag zien!

Services
Behalve onze producten kom je tijdens de BouwBeurs ook alles te weten over ons uitgebreide servicepakket. Onze Aflak Service voor binnendeuren of All-in Service voor buitendeuren bijvoorbeeld. En speciaal voor de bouwmaterialengroothandel de Projectservice. Kortom: Skantrae heeft aan alles gedacht rondom de deur.

Maak een afspraak
Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Maak dan voorafgaand aan de BouwBeurs een persoonlijke afspraak. Dan leidt een van onze medewerkers je rond en bewijst dat Skantrae aan alles heeft gedacht!

Maak nu eenvoudig een afspraak via onze website https://www.skantrae.com/nieuws/skantrae-pakt-uit-op-de-bouwbeurs-2019

of stuur een mail aan bouwbeurs@skantrae.com. Tot op de BouwBeurs 2019!

Je vindt Skantrae in Hal 10 stand D014

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details