Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Ruim 96.000 m2 isolatiepanelen voor nieuwbouw Hessing Supervers
Voor de gebouwschil, binnenwanden en plafonds is gekozen voor isolatiepanelen met een QuadCore isolatiekern.

Ruim 96.000 m2 isolatiepanelen voor nieuwbouw Hessing Supervers

Koel Isolatie Maatschappij (K.I.M.) Nederland bouwt aan haar allergrootste project ooit! In opdracht van Bouwbedrijf van de Ven levert en monteert K.I.M. Nederland ruim 96.000 m2 isolatiepanelen, ca. 180 binnendeuren en ca. 270 binnenramen voor de ‘Fabriek van de Toekomst’ van Hessing Supervers in Horst aan de Maas, Greenport Venlo. Daarbij gaat de specialist niet over één nacht ijs….

Een groot project vraagt om toonaangevende partners. Ook als het om de (sandwich) buitengevels, binnenwanden, plafonds, deuren en ramen gaat. Niet voor niets gingen familiebedrijven Hessing Supervers en Bouwbedrijf van de Ven hiervoor de samenwerking aan met K.I.M. Nederland; tevens een familiebedrijf én marktleider in de realisatie van koel- en vrieshuizen en hygiënische verwerkingsruimtes. “De hypermoderne productielocatie van ca. 65.000 m2 BVO beschikt straks over de modernste apparatuur en voldoet aan zeer hoge eisen op het gebied van duurzaamheid, veiligheid en voedselhygiëne”, vertelt Gerard Scherff, verkoopleider bij K.I.M. Nederland. “Onze producten dragen hier in belangrijke mate aan bij.”

Uitmuntende prestaties

Voor de gebouwschil, binnenwanden en plafonds is gekozen voor isolatiepanelen met een QuadCore isolatiekern, ontworpen met oog voor de allerhoogste gebouwprestaties. “Het hybride isolatieschuim blinkt uit in thermische isolatieprestatie en levert een superieure bijdrage aan de brandveiligheid en duurzaamheid”, aldus Scherff. “De luchtdichtheidsprestatie van de nieuwbouw is straks uitmuntend. Bovendien wordt het gehele project uitgewerkt in BIM; een inmiddels onmisbare methode om professioneel en toekomstgericht te werken. Daarmee sluiten we perfect aan op de actuele trends in de bouw. Deze voorbereiding, in combinatie met onze altijd hoge kwaliteit én het klaarstaan voor klanten vormen de basis voor jarenlange relaties.”

Sterk staaltje techniek

Ook de binnenramen en binnendeuren worden op het hoogste niveau geleverd, vertelt Scherff. Bijvoorbeeld met betrekking tot de hygiëne-eisen. “De producten zijn volledig food-safe en vormen straks het sluitstuk van een sterk staaltje K.I.M. Nederland techniek.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details