Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
PVC dak voor AG Logistics
Naast dakbedekking brengt Kamil Dak ook dampremmer en PIR isolatie aan.

PVC dak voor AG Logistics

In 2020 legde Kamil Dak maar liefst 1.489.326 m² dakbedekking. Een deel daarvan werd gelegd op het distributiecentrum van AG Logistics in Ede. Daar brengt het bedrijf dampremmer, PIR isolatie en 27.950 m² witte PVC dakbedekking aan.

“Vanwege de lange levensduur en het milieu is er voor PVC gekozen”, vertellen Patrick van Lieshout en Romilda Brouwer van Kamil Dak. “PVC kan teruggenomen en gerecycled worden. Het zijn losse componenten die je er zo weer vanaf kunt halen. En wit reflecteert, dus dat voorkomt dat het gebouw te warm wordt. Ook is het mogelijk om er zonnepanelen op te plaatsen.”

Kamil Dak voert de werkzaamheden uit in opdracht van HBE Circulaire Bouw. Daar werkt het bedrijf vaker voor, maar in dit geval ligt het tempo extra hoog vanwege de korte bouwtijd. Van Lieshout: “Vooraf moest alles goed gepland en doorlopen worden en op de bouw zelf moet dat nadrukkelijk opgevolgd worden. De werkzaamheden worden steeds op tijd verricht. Dat gaat heel goed, omdat het een erg opgeruimd terrein is en HBE Circulaire Bouw heeft alles op de dag nauwkeurig geregeld. Voor ons is dat heel fijn werken.”

Een andere uitdaging is de logistiek. Het is van belang dat alle aannemers zich goed aan de planning houden, want anders kan de volgende niet meer op tijd zijn werk doen. Van Lieshout: “We moeten het dus op tijd bevoorraden, want een dag later kan dat niet meer. Dat gaat prima, omdat er een goede samenwerking is tussen de hoofdaannemer, ons, de mannen van de constructie en de beplating. Hier laten we zien dat we kwalitatief hoogwaardig werk kunnen leveren in korte tijd.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details