Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Projectvloeren: Voor elke ruimte een passende vloer

Projectvloeren: Voor elke ruimte een passende vloer

Terwijl Rots Bouw de hernieuwbouw van het Dulon College in Ede realiseert, bereidt Floormasters Projectinrichting zich voor op de vloeren van het college. In de periode juli-december 2023 voorziet zij 14.500 m2 vloeroppervlak van marmoleum, gietvloeren, coating, schoonloopmatten en plinten. 

Voor de uitvoering heeft Floormasters Projectinrichting van de architect een bestek ontvangen, waarin het tekenwerk en een kleuren- en materialenstaat zijn opgenomen. Toch is dit voor Floormasters Projectinrichting niet zonder meer het uitgangspunt. “We kijken eerst of er optimalisaties mogelijk zijn”, vertelt Demy Schaafsma, eigenaar van Floormasters Projectinrichting. “We onderzoeken of er gelijkwaardige producten zijn tegen een lagere prijs en controleren het tekenwerk. Daarna kopen we de materialen in. Deze komen op grote rollen bij ons binnen, die wij exact op maat maken voor het project. Ook de planning is een belangrijk onderdeel van het traject. We moeten zeker weten dat ten tijde van de uitvoering steeds voldoende vakmensen beschikbaar zijn.”

Floormasters Projectinrichting bestaat nu ruim twintig jaar en heeft inmiddels een ruime ervaring in klein- en grootschalige projecten. Met 14.5000 m2 vloeroppervlak behoort het Dulon College zonder meer tot de laatste. Schaafsma: “Op deze projecten stellen we een voorman aan. Deze communiceert met de aannemer en bewaakt de coördinatie en planning. De ervaring leert dat dit perfect werkt.” Ook in het resultaat heeft Schaafsma groot vertrouwen. “De architect heeft gekozen voor een rustige kleurstelling. Dit zorgt voor een neutrale uitstraling, die zeker een brede doelgroep zal aanspreken.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details