Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Productinformatie

Pro-entry toegangs- en beveiligingsoplossingen: In één keer goed

DEUR A6 binnen kopiëren
Op Utrecht Science Park Bilthoven vinden regelmatig verbouw- en renovatieprojecten plaats, in opdracht van Poonawalla Science Park BV. Op de foto: de EI-30 brandwerende pui met vluchtweg-schuifdeur.

Tekst | Lieke van Zuilekom

Beeld | ProN3

26 mei 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

In Hollandsche Rading wordt met passie en vakmanschap samengewerkt aan de beste oplossingen voor iedere denkbare uitdaging. “Uniek hierbij is onze ProN3-aanpak, die zorgt voor een geruisloze realisering van ‘onzichtbare’ eindoplossingen”, aldus eigenaar Hans Wijnstekers.

“De ProN3-aanpak kenmerkt zich door een goede communicatie, met korte lijnen, een vast aanspreekpunt en een brede betrokkenheid. Maar ook door de constante wil en werkwijze om alles in één keer goed te doen”, benadrukt Wijnstekers. “Afspraak is afspraak, juist als het gaat om oplevertijden en budget. Daarnaast zijn klanten bij ons verzekerd van Europese topkwaliteit, die uitblinkt in duurzaamheid. Onze automaten verbruiken gemiddeld 50-70% minder stroom dan concurrerende merken. Bovendien streven we in alles een geruisloos functioneren en samenwerking na!”

Innovatief vluchtwegsysteem

Een mooie ontwikkeling en uniek in de markt zijn de automatische EI-30 en EI-60 gecertificeerde brandvertragende vluchtweg-schuifdeuren van ProN3. Deze schuifdeuren zijn bij uitstek geschikt voor alle brandwerende scheidingen waar de klant het gemak en plezier van een automatische schuifdeur wenst, maar de vluchtwegeis een handbediende draaideur is. “In harmonie met de reeds bestaande omgeving zal deze schuifdeur – in normale situaties – volledig automatisch open- en dichtschuiven”, aldus Wijnstekers. “Bij brandmelding zal de deur – zelfs zonder stroom – mechanisch dichtlopen en transformeren in een handbediende draaideur die, nadat je hem hebt opengeduwd, mechanisch zal sluiten. Naast luchthavens, kantooromgevingen, winkels, hotels, ziekenhuizen en zorgcentra leent de standaard vluchtweg-schuifdeur zich perfect voor autoshowrooms, omdat hiermee de complete breedte van de pui benut kan worden.”

Hygiënische COVID-19-oplossing

Ook uniek zijn de hygiënische COVID-19-oplossingen van ProN3, die handsanitizers draadloos met de automatische deuren laten communiceren. “Dankzij onze oplossingen zullen de deuren pas openen nadat een medewerker of bezoeker zijn handen heeft gedesinfecteerd”, aldus Wijnstekers. “Naar wens kunnen ook koppelingen worden gemaakt met temperatuurmeters en/of cameraherkenning voor mondkapjes, evenals een personentelsysteem. Alle oplossingen kunnen snel en draadloos geïnstalleerd worden in combinatie met een mobiele turnstile (3-armige tourniquet), die ook bij ons gehuurd kan worden.”    

ProN3 staat voor:

Persoonlijk en Professioneel, met Passie en Plezier
Relatie en Respect
Oplossingsgericht, Open en Oprecht
No-Nonsense 
3 ondernemers in een uniek partnerschap, met elk hun eigen vakgebied en gezamenlijk bijna 100 jaar kennis en kunde op het gebied van hoogwaardige toegangsoplossingen en beveiliging.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details