Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘Precies zoals Van Mossel en de architect voor ogen hadden’
Tussen januari en april 2023 is het bouwterrein vol bouwmaterialen en tijdelijke verhardingen omgeturnd naar een geschikte locatie om te verblijven.

‘Precies zoals Van Mossel en de architect voor ogen hadden’

Een fijne en functionele bedrijfstuin in slechts drie maanden tijd

De vakmannen van multidisciplinair aannemingsbedrijf Van de Beeten® hebben keihard gewerkt om de bouwlocatie van Van Mossel in Waalwijk om te toveren tot een fijne en functionele bedrijfstuin, die aansluit bij het indrukwekkende logistieke centrum met hoofdkantoor. In slechts drie maanden tijd is het grondwerk uitgevoerd en zijn ondergrondse infra, verhardingen en vijvers aangelegd. “Kortom: alles wat binnen ons straatje past!”

De opdracht bij Van Mossel begon voor Van de Beeten® al in 2021. “In opdracht van Bouwbedrijf van de Ven hebben wij het grondwerk voor de bouwactiviteiten verricht”, vertelt Bart Tibosch, Manager Buitenruimtelijke Projecten bij Van de Beeten®. “Vervolgens werden we door Van Mossel benaderd om ook de bedrijfstuin te realiseren. Een vraag die we graag beantwoorden en die wederom begon met grondwerkzaamheden. Tussen januari en april 2023 hebben wij het bouwterrein vol bouwmaterialen en tijdelijke verhardingen omgeturnd naar een functionele en prettige locatie om te verblijven. Bovendien hebben we een hoogwaardige asfaltverharding gerealiseerd, waarmee de nieuwbouw rondom goed bereikbaar is. We hebben een wadi aangelegd die het regenwater bergt en aan de voorzijde is een natuurlijke vijver gemaakt. En ook de ondergrondse infra voor de tuinverlichting en pandaanlichting, beregening en watermanagement viel onder onze verantwoordelijkheid.”

Om alle werkzaamheden in korte tijd te realiseren, waren dagelijks 10-12 vakmensen van Van de Beeten® op de bouwplaats aanwezig. Van grondwerker-vakmannen tot kraanmachinisten, stratenmakers en installateurs, die onder het bezielend oog van de uitvoerder van grof naar fijn hebben gewerkt. “Als finishing touch zijn op het terrein meerdere plantenbakken gerealiseerd met 20 en 40 cm hoge cortenstalen randen”, vertelt Tibosch. “De plantenbakken zijn gevuld met teelaarde, waarin de hovenier zijn planten en struiken aanplant. Door het terrein niet strak en vlak maar juist glooiend in te richten, ontstaat een bijzondere dimensie. Precies zoals Van Mossel en de architect voor ogen hadden.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details