Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Peter van Leeuwen benoemd tot statutair directeur BAM Bouw en Techniek

Peter van Leeuwen benoemd tot statutair directeur BAM Bouw en Techniek

Peter van Leeuwen is per 1 mei 2020 benoemd tot statutair directeur van BAM Bouw en Techniek bv. Hij zal tevens het managementteam van BAM Bouw en Vastgoed Nederland bv versterken.

Peter van Leeuwen is sinds 1990 werkzaam bij BAM in diverse leidinggevende functies. Thans is hij directievoorzitter van BAM Bouw en Techniek Regio’s en FM. In zijn nieuwe functie neemt hij de rol over van Jan Kempkens, die zijn loopbaan buiten BAM voortzet.

Overige benoemingen

De benoeming van Peter van Leeuwen leidt tot een nieuwe samenstelling van de directie van BAM Bouw en Techniek Regio’s en FM. Henk Janssen, thans directeur BAM FM, en Rolf Abbringh, thans directeur BAM Bouw en Techniek – Regio Oost, vormen met ingang van 1 mei aanstaande deze directie. Beiden zijn respectievelijk sinds 2009 en sinds 2017 werkzaam bij BAM. Wijbe Boonstra, thans manager exploitaties BAM FM en in dienst bij BAM sinds 2014, neemt de functie van Henk Janssen over als directeur BAM FM.

‘Wij zijn er trots op deze functies te kunnen invullen met goede en gekwalificeerde kandidaten uit eigen gelederen’, stelt Mario Broos, directievoorzitter BAM Bouw en Vastgoed Nederland. ‘Wij wensen Peter van Leeuwen, Henk Janssen, Rolf Abbringh en Wijbe Boonstra bijzonder veel succes in hun nieuwe functie. Daarnaast danken wij Jan Kempkens, directielid BAM Bouw en Vastgoed Nederland, voor zijn jarenlange bijdrage aan BAM en wensen wij hem alle goeds voor de toekomst.’

BAM Bouw en Techniek

BAM Bouw en Techniek kent de wereld van haar klant en de wens van de gebruiker. Integraal denken en doen begint bij ons. Professioneel en met maximale focus op de wereld van de gebruikers van onze gebouwen. We realiseren huisvestingsoplossingen die flexibel zijn in functie, ruimte en gebruik. Zodoende zijn het gebouw én de installaties klaar voor de veranderende functie en technologie van de toekomst. Opdrachtgevers vragen ons niet alleen een gebouw of installatie op te leveren, maar willen dat wij het hele proces verzorgen. Als onderdeel van Koninklijke BAM Groep bieden wij een totaalaanbod, van planvorming en bouw tot langdurige exploitatie en onderhoud: we zijn een partner voor de volledige levenscyclus van een gebouw. www.bambouwentechniek.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details