Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Overdekte zitplekken voor JOP

Overdekte zitplekken voor JOP

Op zoek naar een overdekte zitplek voor bij een Jongeren Ontmoetings Plek of bij andere ontmoetingsplekken zoals bij een speeltuin of bij een sportveld? Onze ontwerpafdeling denkt graag met u mee over de perfecte overdekte zitplek, inclusief tafel, bij een Jongeren Ontmoetings Plek, schuilplek voor in een speeltuin of op een sportterrein of outdoor werkplek op een bedrijventerrein als buitenkantoor.

In onze hoofdvestiging in Vriezenveen hebben we de beschikking over een eigen ontwerp afdeling en een modern machinepark. Producten ontwerpen en produceren we zelf. Door onze eigen ontwerp afdeling is het relatief eenvoudig om bestaande producten aan te passen naar wens van de klant. Ook worden er regelmatig compleet nieuwe producten bedacht. Zoals dit overdekte straatmeubilair. Wellicht doet u ideeën op voor uw eigen project!

Op dit moment zijn er twee verschillende soorten zitplekken die zijn uitgedacht op onze tekenkamer en die geproduceerd kunnen worden door ons.

In de stijl van de FalcoLinea serie is dit overdekte zitelemelent inclusief tafel een mooie aanwinst voor in de openbare ruimte om bezoekers beschut tegen wind, regen of juist zon te laten samen komen. De stalen delen zijn te poedercoaten in een gewenste kleur en het hout is FSC® gecertificeerd.

Het zitelement bestaat uit tribunebanken uit de FalcoLinea serie. Een tafel kan niet ontbreken en het geheel is overkapt. De zitplek is modulair opgebouwd en kan naar eigen wens worden uitgebreid. De stalen delen zijn te poedercoaten in een gewenste kleur en het hout is FSC® gecertificeerd. LED verlichting is aan te brengen in de nok van het zitelement indien dit gewenst is.

Voor meer inspiratie m.b.t. straatmeubilair kunt u hier bekijken wat de mogelijkheden zijn! Inspiratie op het gebied van overkappingen zijn hier te vinden.

Interesse om in uw gemeente, sportveld, speeltuin een overdekte ontmoetingsplek te plaatsen? Of als buitenkantoor op uw bedrijventerrein? Onze projectadviseurs komen graag bij u langs om mee te denken over de mogelijkheden. We zijn telefonisch bereikbaar (0546) 55 44 44) of via email info@falco.nl. Ook kan het contactformulier worden ingevuld.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details