Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Ontdek de DELABIE nieuwigheden van begin 2022.

Ontdek de DELABIE nieuwigheden van begin 2022.

DELABIE innoveert en ontwikkelt voortdurend nieuwe producten.

BINOPTIC elektronische kraan voor inbouw

DELABIE vervolledigt haar BINOPTIC serie met de nieuwe elektronische wastafelkraan voor inbouw. Hij is 100 % hygiënisch en laat een waterbesparing toe tot 90 %. Dankzij de waterdichte en moduleerbare inbouwdoos wordt de installatie vereenvoudigd. De kraan is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, met verschillende uitlooplengtes en aansluitingen, en past zich perfect aan zijn omgeving aan.


TEMPOMATIC 4 elektronische zeepverdeler

Deze elektronische zeepverdeler op blad bevordert de totale hygiëne tijdens het handenwassen dankzij de contactloze bediening. Er kan zowel vloeibare zeep, schuimzeep als hydro-alcoholische gel gebruikt worden. Hij past perfect bij de TEMPOMATIC 4 elektronische kranen dankzij zijn design en zijn afwerking in verchroomd rvs.


UNITO opbouw waskom in mat zwart rvs

DELABDe UNITO wastafel op blad is tijdloos dankzij de afwerking in mat zwart Teflon®. Hij is perfect te combineren met de BLACK BINOPTIC kranen en de hygiëne accessoires in mat zwarte uitvoering.


AZA schaamschot in rvs

Het AZA schaamschot in bacteriostatisch RVS 304 is een echt decoratief element dat perfect past in de sanitaire ruimte van een restaurant, kantoor of hotel. Hij kan bovendien gecombineerd worden met het FINO design urinoir.


TEMPOFLUX 3 bedieningsplaat voor WC in zwart gehard glas

Met zijn tijdloos design, en in ultra resistent zwart gehard glas, is deze zelfsluitende bedieningsplaat uitermate geschikt voor publieke ruimten. Dankzij het directe spoelsysteem zonder reservoir, de functie met dubbele bediening 3L/6L en de anti-blokkeerfunctie wordt het waterverbruik onder controle gehouden.


SPORTING 2 elektronisch douchepaneel

Het SPORTING 2 douchepaneel is volledig hygiënisch: dankzij de contactloze bediening en de periodieke spoeling wordt het risico op bacterievorming vermeden. De installatie wordt vereenvoudigd door de draaibare koppeling voor boven- of achteraansluiting.


2526T2 ééngatsmengkraan met zelfdragende slang

Deze mengkraan met zelfdragende slang is perfect geschikt voor gebruik in professionele keukens. Hij is uitgerust met een soepele draaibare uitloop, waardoor het gemakkelijk is om potten te vullen. Bovendien wordt ook het reinigen vereenvoudigd. De basis in verchroomd messing biedt een verhoogde weerstand, terwijl de straalbreker een vulling mogelijk maakt aan 9 l/min bij 3 bar.


H96001BEL sequentiële thermostatische wastafelmengkraan

DELABIE heeft zijn sequentiële thermostatische wastafelmengkranen opnieuw ontworpen zodat ze conform de norm NF M (Medische omgeving) zijn. Hun ontwerp beantwoordt aan de vereisten op het gebied van beheersing van de bacteriegroei en anti-verbrandingsveiligheid in zorginstellingen.


Babyverschoontafel

Deze verzorgingstafel voor muurmontage is ontworpen voor gebruik in publieke ruimten. Hij neemt weinig plaats in (blijft in verticale stand staan) en heeft een afgeremde op- en neerwaartse beweging. De verschoontafel voldoet aan de norm EN 12221 en verzekert ook veiligheid voor de baby dankzij de verstelbare riem, geschikt voor kinderen tot 11 kg of 12 maanden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details