Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Nieuws

Nieuwe Reno app tilt bewonerscommunicatie naar hoger niveau

reno-logo-groot-kopiren

12 februari 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Dura Vermeer lanceert op 11 februari een app waarmee een grote stap wordt gezet in de optimalisatie van bewonerstevredenheid bij onderhoud- en renovatieprojecten. Reno, jouw persoonlijke APPzichter geeft bewoners en corporaties inzicht in de stand van zaken van het project, de woonwensen en belangrijke documentatie. Reno zorgt zo voor heldere verwachtingen bij bewoners, omwonenden en opdrachtgevers.

Bij onderhoud- en renovatieprojecten wordt vaak in bewoonde staat gewerkt, wat veel vraagt van de bewoners. “Om hen optimaal te kunnen begeleiden, staan hun (veranderende) wensen en behoeftes bij ons centraal en ontwikkelen we continu nieuwe producten en processen om daarop in te spelen” aldus Tomas Schütz, Hoofd Woningrenovatie Dura Vermeer. Uit onderzoek blijkt dat één van die wensen is, dat ze graag online contact willen. Reno is één van de vele initiatieven op het gebied van deze digitale transformatie.

Reno, jouw persoonlijke APPzichter
Reno, jouw persoonlijke APPzichter neemt bewoners laagdrempelig en persoonlijk mee in het hele  renovatietraject. Aan de hand van drie projectfases (het voortraject, de uitvoering en de ingebruikname) voorziet de app hen van informatie die op dat moment belangrijk is. Bovendien bewaart Reno alle belangrijke documenten en data, wat veel onduidelijkheden tijdens het bouwtraject wegneemt. Ook geeft de app bewoners ruimte om vragen te stellen en om persoonlijke keuzes en voorkeuren door te geven.

Gratis klusjesman
Een leuk extraatje voor bewoners is dat zij, door de app te gebruiken, punten verdienen. Deze punten kunnen worden ingewisseld voor bijvoorbeeld een gratis klusjesman, een blik verf of een nieuwe lamp. Net waar men zelf behoefte aan heeft.

Pilotfase
Reno wordt gelanceerd op projecten in Rotterdam, Amsterdam en Hellevoetsluis. Tijdens deze pilotfase wordt de app verder geoptimaliseerd. Omdat de app in eigen huis is ontwikkeld, kan hij direct aangepast worden aan de behoefte van de klant. Indien de pilot slaagt, zal Dura Vermeer medio april Reno toepassen op al haar onderhoud- en renovatieprojecten.

Kijk voor meer informatie over Reno, jouw persoonlijke APPzichter in het digitale magazine.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details