Komatsu
00:47
26-06-2018

Nieuwe Komatsu PC240LC-11 Super Long Front afgeleverd in Amsterdam

Vink aannemingsmaatschappij kiest weer voor Komatsu

Net afgeleverd en gelijk operationeel in een grote bouwput in Amsterdam: de nieuwe Komatsu PC240LC-11 SLF (Super Long Front). Vink aannemingsmaatschappij heeft weer voor Komatsu gekozen met een machine die is uitgerust met een extra lange graafarm, Komvision (het 360°birdview camerasysteem dat standaard door Komatsu op machines wordt geleverd) en een automatisch vetsmeersysteem.

Komatsu

De Komatsu PC240LC-11 SLF wordt ingezet in Amsterdam, waar momenteel in projectgebied Overhoeks aan de Badhuiskade – vlakbij het iconische EYE Filmmuseum – het woon- en congrescentrum Y-Towers, een woontoren en scholengemeenschap worden gerealiseerd.

De PC240LC-11 Super Long Front kent een maximale graafdiepte van 14,6 meter en graafbereik van 18,3 meter – ten opzichte van resp. 5,8-7,3 meter en 9,3-10,6 meter bij de conventionele versie. Komatsu heeft een uitgebreide range aan machines die af-fabriek geleverd kunnen worden met lange of aangepaste graafarm. Ook van de PC138US, PC210LC en PC360LC zijn er Long Reach-versies (lange graafarm) en Super Long Front-versies (extra lange graafarm) beschikbaar. Verder kent Komatsu de High Reach Demolition-versie van de PC390LC en PC490LC voor slooptoepassingen.

Vink, met haar hoofdkantoor in Barneveld, is een breed georiënteerde onderneming met verschillende activiteiten: van afvalverwerking, recycling en een grondbank tot een milieutechnisch adviesbureau, transportbedrijf en een installatiebureau. De aannemingsmaatschappij behoort tot de oudste takken van het bedrijf, dat jarenlange ervaring heeft op het gebied van onder andere grondwerkzaamheden, tankinstallaties, vloeistofdichte verhardingen, grondsanering, sloop, terreinonderhoud en turnkey projecten.

Komatsu

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Stedenbouw partners

Blitta