Jan Snel Group
00:37
31-05-2018

Nieuwe CEO Jan Snel Group

Wij zijn verheugd om te kunnen aankondigen dat met ingang van 1 september 2018 Rutger Schuur is benoemd tot CEO van de Jan Snel Group.

Rutger heeft een sterk trackrecord opgebouwd bij ABN AMRO, de laatste jaren vooral in de vastgoed- en bouwwereld. In zijn laatste functie als Directeur Commercial Banking Clients, was Rutger verantwoordelijk voor de sectoren Vastgoed, Bouw, Gezondheidszorg en de Publieke sector.

Daarnaast is Rutger voorzitter van de Dutch Green Building Council (DGBC). Deze organisatie heeft de ambitie om de gebouwde omgeving in Nederland te verduurzamen en is onderdeel van de World Green Business Council. DGBC en Rutger zijn onder andere actief betrokken bij de totstandkoming van het nieuwe Energieakkoord.

“Het benoemen van Rutger als CEO betekent zeker niet dat ik meer op de achtergrond ga werken. Ik zou bijna willen zeggen dat het tegenovergestelde het geval is. Met de komst van Rutger kan ik mij nog meer richten op zaken waar ik energie uit haal en goed in ben, en samen met Rutger zullen wij in staat zijn commercieel nog veel meer aan de weg te timmeren dan wij op dit moment al doen.”

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Lees meer over: CEO , Jan Snel Group , Nieuws , Rutger Schuur

Stedenbouw partners

LIAGHolland Park