Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Nieuw schuifsysteem verenigt duurzaamheid, kwaliteit én meer
SYNEGO Slide bereikt door de rondom lopende dichting een uitmuntende slagregendichtheid.

Nieuw schuifsysteem verenigt duurzaamheid, kwaliteit én meer

Architectonische vrijheid voor tijdloze resultaten

Als toonaangevend ontwikkelaar en producent van uiteenlopende polymeergebaseerde oplossingen voor de bouw, auto-industrie en industriële sector streeft REHAU naar het hoogste niveau qua duurzaamheid en kwaliteit. Met SYNEGO SLIDE, het opnieuw uitgevonden schuifsysteem voor ramen en deuren, wordt dat nog maar eens bewezen. Daar komt bij dat REHAU met de onlangs geïntroduceerde vinding flexibiliteit op een doordachte manier weet te combineren met moderne technologie, tijdloze elegantie en meetbare efficiëntie. Koen Schepens, namens REHAU actief als sales manager Window Solutions Benelux, licht een en ander toe.

SYNEGO Slide draagt bij aan een betere levenskwaliteit door zijn geluids- en warmte-isolerende eigenschappen.

Het bieden van duurzaamheid is voor REHAU een vanzelfsprekendheid. De karaktertrek loopt niet alleen als een rode draad door alle geboden producten, het bedrijf voelt zich ook oprecht verplicht om richting toekomstige generaties de volle verantwoordelijkheid te nemen. Binnen Window Solutions, een van de vijf divisies van de onderneming, gebeurt dat onder andere in de vorm van de kunststofprofielen met het EcoPuls-productlabel. Een welkome oplossing die momenteel al voor 75 procent is samengesteld uit gerecycled materiaal en staat voor een positieve ecologische footprint. Via de recente introductie van SYNEGO SLIDE wordt de lijn op het duurzaamheidsfront verder doorgetrokken. “Met onze innovatieve, duurzame producten leveren we een positieve bijdrage aan het leven van morgen”, aldus Schepens. “Daarnaast blinken ze stuk voor stuk uit in kwaliteit, een ander belangrijk speerpunt van ons bedrijf.”

Slimme combinatie 

SYNEGO SLIDE maakt zien, voelen en beleven tot een mooie werkelijkheid. Daarvoor zorgt allereerst de combi van een ongekende vormgevingsvrijheid en een prettig leefklimaat. “Het royale schuifsysteem kenmerkt zich onder meer door grote beglaasde elementen die als ramen of deuren een organische verbinding vormen tussen binnen en buiten”, vervolgt Schepens. “Juist daarvan trekken architecten en planners direct profijt. De flexibele systemen vormen de perfecte basis voor moderne architectonische mogelijkheden en nieuwe ruimte- en woonconcepten, onder meer omdat de ramen en deuren parallel aan de muur geopend kunnen worden.” Maar daarbij blijft het niet. Door trendsettende technologie te bundelen met de ruim aanwezige ervaring heeft REHAU tegelijk een product ontwikkeld dat uitblinkt in dichtheid, veerkracht, bedieningsgemak, veiligheid (SKG2) en vooral duurzaamheid. Wat dat laatste betreft werken bijvoorbeeld de afdichting rondom en het innovatieve sluitmechanisme perfect samen en zorgen ze voor een regeling met een zeer hoge luchtdichtheid, uitstekende isolatiewaarden en een prima geluidsisolatie. Tegelijk sluiten de tot 4 x 2,6 meter grote elementen harmonieus aan bij de vormgeving van elke ruimte en zorgt het hoge schuifcomfort (zowel tijdens het openen als sluiten) voor een aangenaam woongevoel. 

Het KALEIDO COLOR-gamma biedt een veelvoud aan kleur- en oppervlaktevarianten.

Kleuren en oppervlakken

Op het gebied van esthetiek en vormgevingsvrijheid voldoet het nieuwe schuifsysteem eveneens aan de hoogste eisen, zo blijkt uit de woorden van Schepens. “Als het gaat om kleuren en oppervlakken, bieden we met het KALEIDO COLOR-gamma meer dan 400 combinatiemogelijkheden. Er is dus voor iedere wens of behoefte wat wils. Een rondom gelamineerde sponning zorgt optioneel voor een onberispelijk en gelijkmatig aanzicht. Daarnaast trekken we onze kijk op design, ontwerpvrijheid en duurzaamheid door in de zogenaamde High-Definition-Finishing-technologie, kortweg HDF. Deze resulteert niet alleen in zeer gladde, dichte profieloppervlakken, met ruim 2.000 verschillende tinten uit het KALEIDO PAINT-programma is de kleurkeuze enorm. En ook hier is duurzaamheid het toverwoord. De lakken worden namelijk CO2-neutraal geproduceerd, een initiatief dat inmiddels zijn bekroning heeft gekregen met het Cradle-2-Cradle Silver-certificaat. Kortom, wanneer je kiest voor SYNEGO SLIDE kies je voor een onbegrensde creativiteit en een brede waaier van toepassingsmogelijkheden. Klassiek wit of zwart, warme houtmotieven, een stijlvolle aluminium look, glanzende afwerkingen, traditioneel uitgevoerd met folie of gespoten design: alles is mogelijk.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details