Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Productinformatie

NIEUW: Gyproc Royal, puur stukadoorsgips

packshot-gyproc-royal-hr

4 juli 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Onlangs heeft Saint-Gobain Gyproc Nederland een nieuwe gipspleister toegevoegd aan haar assortiment, genaamd Gyproc Royal. Deze pure stukadoorsgips is zeer licht te verwerken en kan zowel handmatig als machinaal worden aangebracht. Het product heeft een royale kuiptijd, is al vanaf 5 mm laagdikte toepasbaar en uitzonderlijk goed glad te pleisteren.

Gyproc Royal is door zijn unieke korrelopbouw makkelijk en zeer snel vlak te zetten. Hierdoor is de gipspleister zeer licht verwerkbaar. De stukadoorsgips is te gebruiken op alle traditionele ondergronden, evenals beton, cellenbeton, gipsblokken en gipsplaten. De mengverhouding is 17,5 liter water op 1 zak gips van 25 kg. Per zak is het rendement zeer hoog, maar liefst 6,25 m2 bij een laagdikte van 5 mm.

Ontwikkeling samen met stukadoors
Gyproc Royal is met stukadoors uit de praktijk geheel nieuw ontwikkeld. Door samen met kritische stukadoors de gipspleister te testen en te beoordelen tijdens de productontwikkeling, is Gyproc in staat geweest om de perfecte stukadoorsgips te ontwikkelen.

Enthousiast gebruikers!
Verschillende stukadoors probeerden de nieuwe stukadoorsgips al uit en de eerste reacties zijn zeer positief. Zo ook Theo van Hoewijk van Theo van Hoewijk Stukadoorsbedrijf uit Rotterdam. Hij is razend enthousiast:

‘Mijn dealer wees mij op Gyproc Royal. Ik besloot dit eens te proberen. Gyproc Royal zet je erop, je gaat ‘m afreien en dan blijft hij gewoon staan. En als er bijvoorbeeld een bult in de muur zit en ik smeer minder dan een centimeter, dan blijft ‘ie gewoon keistrak. Ook als je ‘m afwerkt. Ik ben verkocht, het is wereldspul!’.

Samen een stuccie proberen?
De Gyproc adviseurs komen graag langs om samen met stukadoors wat meters te maken op een project. Zo kunnen stukadoors Gyproc Royal eens uitproberen. Men kan zich aanmelden voor een Royal demo op gyproc.nl/royal.

Gyproc Royal

Verkrijgbaarheid
Gyproc Royal is verkrijgbaar bij de specialistische vakhandel en bouwmaterialenhandelaren door heel Nederland.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Randy van den Hoek

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Stedenbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details