Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Jaarboek 2020

Nieuw: design voor op je wand, vloer of plafond

Landelijk afbouwbedrijf Tectores uit Oss is gespecialiseerd in alle voorkomende stucwerkzaamheden. Van traditioneel (handmatig) tot machinaal (spuitwerk), van behangklaar tot sierpleisters en van beton-ciré tot buitenstucwerk.

AMB_MIST_INKUNDC1502 kopiëren
Het materiaal is zeer geschikt voor montage op wanden, vloeren en plafonds in woonvertrekken, vakantiehuizen, restaurants, hotels, etc..

Tekst | Lieke van Zuilekom Beeld | Tectores BV

29 december 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

De werkzaamheden worden uitgevoerd in zowel de utiliteitsbouw als particuliere markt, in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Aan het roer van het bedrijf staan Erik Voets en Ralf van Houtum, die de dienstverlening in de afbouw wilden optimaliseren. “Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we zakelijke én particuliere klanten op alle gebieden kunnen adviseren en ondersteunen”, aldus Van Houtum. “We hebben een lange termijn visie en zetten hoog in op duurzaamheid en kwaliteit. Bovendien volgen we trends en ontwikkelingen in de markt op de voet. Ons nieuwe Inkiostro Bianco assortiment is hiervan een prachtig voorbeeld.”

Ook in natte ruimtes komt het Inkiostro Bianco assortiment uitstekend tot zijn recht.

Het Italiaanse Inkiostro Bianco is producent van exclusieve en digitaal geprinte wand-, vloer- en plafondbekledingen. Klanten hebben keuze uit meer dan 1.000 prachtige dessins, ontworpen door topdesigners. Van botanische motieven tot dieren, (abstracte) figuren en fotokunst, in alle denkbare kleuren, die geprint worden op vinylbehang of EQ Dekor Fiberglass (glasweefsel). “De producten zijn in elke maat verkrijgbaar”, benadrukt Van Houtum. “Bovendien is het mogelijk om, naast de standaardprints, ook eigen ontwerpen aan te leveren en te printen. Denk aan een foto van uw gezin, een logo van uw bedrijf, …. Het materiaal is zeer geschikt voor montage op wanden, vloeren en plafonds in woonvertrekken, vakantiehuizen, restaurants, hotels, etc.. Maar ook in natte ruimtes zoals keukens en badkamers. Hier wordt een 100% waterdichting geborgd, mits het juiste achtersysteem wordt toegepast. Een hoogwaardige, 3-laags geweven structuur zorgt voor een uitstekende brandvertraging. Bovendien bieden de Inkiostro Bianco wand- en vloerbekledingen veel meer stabiliteit, efficiëntie en flexibiliteit dan andere, traditionele decoratieve afwerkingen.”

“Bovendien is het mogelijk om, naast de standaardprints, ook eigen ontwerpen aan te leveren en te printen.” (Beeld: Amazonia)

De afgelopen twee jaar heeft Tectores de eigenschappen van het vinylbehang en EQ Dekor Fiberglass uitvoerig getest op kwaliteit en duurzaamheid. Bijvoorbeeld in combinatie met verschillende ondergronden en in alle ruimtes van het huis, vertelt Van Houtum. “Ook in de badkamer. Hierdoor weten wij precies waar wij over spreken en kunnen we klanten tot in detail adviseren. Onze getrainde verwerkers staan in voor een zorgvuldige montage.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%