Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Naadloze vloerisolatie, snel en soepel aangebracht
Aanbrengen van de vloerisolatie onder de betonvloer.

Naadloze vloerisolatie, snel en soepel aangebracht

Pluimers Isolatie bracht deze vloerisolatie aan. Harm Boltjes, Accountmanager Zakelijke Markt bij Pluimers Isolatie, blikt terug op een vlot verlopen project.

“In totaal ging het om achthonderd vierkante meter vloerisolatie”, begint Boltjes. “In 2019 kregen wij hiervoor de aanvraag van Burgland Bouw. De isolatie moest voldoen aan een Rd-waarde van 3,5. Verder moest de isolatielaag naadloos aansluiten op de betonvloer. PUR-schuim was hiervoor het materiaal bij uitstek.”

Warme opname

Hij vervolgt: “Zoals bij elk project brachten we eerst een bezoek aan de bouwlocatie. Tijdens zo’n opname brengen we de situatie en de wensen van de opdrachtgever in kaart. Op basis daarvan maken we een gerichte calculatie en uitvoeringsplan.” Op de vraag wat de situatie was van het Christelijk Lyceum Veenendaal, antwoordt Boltjes: “De vloeren waren vlak en de kruipruimte onder de vloeren was goed toegankelijk. Onze jongens, ervaren vaklieden, konden hier goed uit de voeten.”

Impressie Christelijk Lyceum Veenendaal.

Grote capaciteit

Naast de warme opname en vakkundig personeel heeft Pluimers Isolatie nog een troef in handen: een forse productiecapaciteit. “Onze vrachtwagens rijden elke dag door heel Nederland en daarbuiten”, zegt Boltjes. “Krijgen wij bijvoorbeeld de vraag om meer PUR te leveren en aan te brengen, dan kunnen wij daar in kort tijdsbestek op inspelen. Dit was bij het Christelijk Lyceum Veenendaal ook het geval.” Pluimers Isolatie is een grote speler op de isolatiemarkt en expert in vloerisolatie (PUR-schuim en polystyreenparels) en spouwmuurisolatie. Voor de zakelijke markt biedt Pluimers Isolatie aanvullende diensten, waaronder spouwmuurverankering, het impregneren van buitengevels en het verwijderen van spouwmuurisolatie.

Voorspoedig verlopen

Voor Pluimers Isolatie zit het werk op het Christelijk Lyceum Veenendaal er al ruim een jaar op. “De werkzaamheden verliepen voorspoedig”, zegt Boltjes. “Door de gedegen voorbereiding wisten onze jongens precies wat ze moesten doen. Bij aankomst op de bouwlocatie konden zij meteen aan de slag. In goede samenwerking met de projectleider van Burgland Bouw brachten zij de PUR-schuim isolatielaag snel en soepel onder de betonvloer aan.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details