Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Move beyond: mensen in beweging houden

Move beyond: mensen in beweging houden

TK Elevator is één van ’s werelds toonaangevende liftbedrijven met unieke technische capaciteiten. De producten leveren energie- en tijdsbesparingen op, of het nu om een nieuw systeem gaat of om de modernisering van een bestaand systeem. Behalve liften is het bedrijf gespecialiseerd in automatische deuren, roltrappen en rolpaden.

TK Elevator is een nieuwe naam in een nieuw jasje. Tot voor kort heette het bedrijf Thyssenkrupp Elevator, maar dat veranderde in februari 2021 toen het bedrijf nieuwe eigenaars kreeg. Samen met de naamswijziging veranderden het logo en de huisstijl. “Aan onze producten is niets veranderd. De productie en de fabrieken zijn hetzelfde gebleven”, vertelt junior project manager Christine Toebak. Hetzelfde team van betrouwbare en ervaren experts staat klaar om de liften te installeren, te repareren en te onderhouden.

De luxe lift Evolution is helemaal naar eigen wens te ontwerpen.

Liften met een luxe uitstraling

De liften van TK Elevator worden wereldwijd gebruikt. Ook in Nederland is het bedrijf landelijk actief. Zo worden er elf liften van het type Evolution en twee roltrappen geleverd aan de Beursgallery in Rotterdam. Het gebouw waar voorheen Hudson’s Bay en V&D gehuisvest waren, wordt volledig verbouwd. Michel Hilberink, accountmanager bij TK Elevator, vertelt: “Toen de V&D er zat, hebben we het pand volledig uitgerust met onze TK installaties. Toen het Hudson’s Bay werd, hebben we een upgrade uitgevoerd. 

Nu moeten de installaties vervangen worden, omdat alles aan de BREAAM-eisen moet voldoen. Het pand krijgt een moderne, luxe uitstraling en daar passen onze Evolution liften perfect bij.”

De Synergy is een aantrekkelijk eenvoudige en betaalbare lift.

Goede prijs-kwaliteit­verhouding

In het zuiden van het land, in Maastricht, wordt momenteel door Laudy Bouw & Ontwikkeling gewerkt aan drie residentiële appartementsgebouwen. Voor hen ontwikkelde TK Elevator een standaard lift die met de wensen van de opdrachtgever is samengesteld. “Het gaat om vijf liften van het type Synergy, die een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Het zijn degelijke liften die comfortabel zijn en er ook nog eens mooi uitzien. Bij ons is maatwerk voor ieder project mogelijk”, aldus Hilberink.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details