Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
MOSO verlengt garantieperiode Bamboo X-treme® buitenproducten met 25 jaar

MOSO verlengt garantieperiode Bamboo X-treme® buitenproducten met 25 jaar

Moso International BV verlengt de garantieperiode voor haar assortiment MOSO® Bamboo X-treme® buitenvloeren en gevelbekleding tot 25 jaar. Dit onderstreept de hoge kwaliteit van de bamboe terrasplanken die door de wereldwijd actieve onderneming worden gebruikt. Een complex Thermo-Density®-proces maakt de bamboe geschikt voor buitentoepassingen zonder het gebruik van fungiciden en pesticiden. De technische eigenschappen van Bamboo X-treme® – zoals duurzaamheid, brandklasse en schimmelbestendigheid – zijn de afgelopen 10 jaar door MOSO® getest. De certificering in de hoogste duurzaamheidsklasse bevestigt de kwaliteit.

Sinds de marktintroductie in 2009 is er eind 2018 wereldwijd meer dan 3 miljoen vierkante meter MOSO® Bamboo X-treme® geïnstalleerd bij openbare gebouwen en in particuliere tuinen. “In de afgelopen 10 jaar hebben we vrijwel geen klachten gehad. Dit was voor ons de reden om een aantal van onze eerste projecten afgelopen zomer te onderzoeken. De staat van de planken is zo goed dat we hebben besloten de garantieperiode voor Bamboo X-treme® te verlengen van 10 naar 25 jaar”, zegt René Zaal, directeur en oprichter van Moso International BV.

Het bedrijf heeft voortdurend gewerkt aan het optimaliseren van het Thermo-Density® proces. Klanten over de hele wereld waarderen de Bamboo X-treme® planken. Niet alleen vanwege hun technische eigenschappen, maar ook door hun indrukwekkende CO2-balans: officiële levenscyclusanalyses (ISO 14040/44) tonen aan dat MOSO® Bamboo X-treme® producten CO2-neutraal of negatief zijn over hun gehele levenscyclus.

Bamboo X-treme®

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details