Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Mooie uitstraling metaluminium vliesgevels
Het distributiecentrum heeft een hoogwaardig afwerkingsniveau.

Mooie uitstraling metaluminium vliesgevels

Klimaatneutraal en toekomstbestendig distributiecentrum

Gevelbouwer J.M. van Delft & zn. leverde en monteerde de aluminium kozijnen, deuren en vliesgevels voor het nieuwe klimaatneutrale en toekomstbestendige distributiecentrum van Nabuurs in Haps. Het pand bestaat uit 30.000 m2 opslagruimte en 800 m2 kantoorruimte. Ook zit er een nieuw opleidingscentrum in het gebouw. “De gevels geven het pand een mooie en kwalitatieve uitstraling.”

Van Delft monteerde zo’n 225 m2 aluminium kozijnen en 600 m2 vliesgevels.

Strategisch partnerschap

J.M. van Delft & zn. is strategisch partner van ontwerpend bouwer Heembouw en werd gevraagd om mee te werken aan het project, vertelt projectleider Albert Emmers. “Heembouw richt zich op het mobiliseren van kennis en het bij elkaar brengen van de juiste partijen, door met diverse partners een partnership aan te gaan. In dit project hebben wij zo’n 225 m2 aluminium kozijnen en 600 m2 vliesgevels van Schuco geproduceerd, geleverd en gemonteerd. Vervolgens hebben we neutrale zonwerende triple beglazing geleverd en aangebracht. Ook hebben we bij de hoofdingang een circleslide gemonteerd, evenals twee schuifdeurautomaten. Op verschillende plaatsen brachten we daarnaast binnenzetwerk aan.”

Vooraf veel zaken elimineren

Het werk verliep voorspoedig en kon tijdig worden opgeleverd. Ook de samenwerking met de opdrachtgever verliep goed. “Omdat we in het voortraject al nauw betrokken worden bij zo’n project, kunnen we voor de start van de productie en montage al veel zaken elimineren. Ook de samenwerking met de overige partijen verliep goed. Onze opdrachtgever probeert zo veel mogelijk met dezelfde partners te werken, om zo het projectteam bij elkaar te houden. We zijn dus inmiddels wel op elkaar ingespeeld.”

Wat dit project bijzonder maakt, is dat het niet zomaar een standaard distributiecentrum is, zoals er al heel veel zijn, vindt Emmers. “Er is bij dit pand echt aandacht besteed aan duurzaamheid en uitstraling. Ieder project is op zijn eigen manier bijzonder, maar dit is een hoogwaardig klimaatneutraal en toekomstbestendig pand. Daarbij geven de gevels het pand een mooie en kwalitatieve uitstraling.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details