Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie

Moderne en functionele nieuwbouw voor technische groothandel

DC Rigastraat

In Deventer is onlangs een opvallend nieuw pand verrezen: DC Rigastraat. Als hoofdaannemer voor dit project heeft Ten Brinke samengewerkt met gevelbouwer J.M. van Delft & zn. uit Drunen, die verantwoordelijk was voor de levering en montage van de aluminium kozijnen en vliesgevels. Het resultaat is een prachtig gebouw met een gesegmenteerde vliesgevel, dat binnenkort zijn deuren opent voor de nieuwe huurder, Wasco. Wasco is een toonaangevende groothandel op het gebied van verwarming, sanitair, airconditioning, ventilatie en onderdelen.

Naast de aluminium vliesgevels en kozijnen, zijn er ook aluminium vluchtdeuren geleverd en gemonteerd die niet alleen functioneel zijn, maar tevens een esthetische meerwaarde bieden. Het exterieur van het pand is verder verfraaid met aluminium lamellen, die door J.M. van Delft & zn. en in opdracht van Elan Dak en Wand zijn geleverd en gemonteerd aan de buitenzijde van het gebouw. Deze lamellen dragen bij aan een modern en strak uiterlijk en zorgen er samen met de verschillende gevelelementen voor dat DC Rigastraat een eigentijds en professioneel imago uitstraalt.

Vlekkeloze samenwerking

Wat dit project extra bijzonder maakt, is de vlekkeloze samenwerking tussen alle betrokken partijen. “De goede en duidelijke communicatie heeft ervoor gezorgd dat het project zonder noemenswaardige hindernissen kon worden afgerond”, vertelt Jan-Willem Richt, projectleider bij J.M. van Delft & zn. Het resultaat mag er dan ook zijn: een hoogwaardig pand dat klaar is om de bedrijfsactiviteiten van Wasco te huisvesten.

Prachtig eindresultaat

Met de oplevering van DC Rigastraat in Deventer is opnieuw bewezen dat samenwerking en communicatie essentiële factoren zijn voor het succes van bouwprojecten. Het is een voorbeeld van hoe een efficiënte en harmonieuze samenwerking kan leiden tot een prachtig eindresultaat. “We kijken met veel interesse uit naar de toekomstige activiteiten van Wasco in dit moderne en functionele pand.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details