Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Minimalistische design douchegoot biedt voordelen voor eindgebruikers én installateurs: Puur, slank en eenvoudig te installeren
Het water stroomt over het profiel naar een smal sleufje met daaronder enkel een compact puthuis.

Minimalistische design douchegoot biedt voordelen voor eindgebruikers én installateurs: Puur, slank en eenvoudig te installeren

Om potentiële ergernissen over de inbouw en onderhoud van een douchegoot voor altijd de kop in te drukken, introduceert ACO de ShowerDrain S+. Deze minimalistische design douchegoot won de Red Dot Design Award 2021 en staat voor eindeloze schoonheid, een eenvoudige reiniging én een eenvoudige installatie.

Puur en slank ontwerp

Traditionele douchegoten hebben een rooster gecombineerd met een onderbak met ingebouwd afschot waarin het water wordt opgevangen en afgevoerd. In deze onderbak kan vuil achterblijven en aanhechten. Bij de nieuwe ACO ShowerDrain S+ zit het afschot juist in de bovenkant van de douchegoot. Het water stroomt over het profiel naar een smal sleufje met daaronder enkel een compact puthuis. Dit elegante, minimalistische design én de chique uitstraling zorgen voor de finishing touch in iedere badkamer.

Zodra je merkt dat het douchewater minder snel wegloopt, verwijder je het doucherooster zonder gereedschap met de slimme ‘tip&flip’ functie.

Eindeloze schoonheid

Om te genieten tijdens het douchen zijn een frisse uitstraling en een snelle waterafvoer noodzakelijk. Een vieze doucheafvoer vormt hierbij een grote ergernis en smet op iedere badkamer. Het reinigen van de ShowerDrain S+ gaat zeer eenvoudig en snel. Even een zachte doek over het douchegootprofiel en hij glimt weer! Zodra je merkt dat het douchewater minder snel wegloopt, verwijder je het doucherooster zonder gereedschap met de slimme ‘tip&flip’ functie. Door op het ACO logo op het rooster de drukken, opent deze eenvoudig. Het haarzeefje voorkomt dat lange haren in de leidingen komen en hier verstoppingen veroorzaken. Na het schoonmaken van het haarzeefje kun je eventueel het deelbare stankslot reinigen. De kwalitatief hoogwaardige ShowerDrain S+ is uitgevoerd in elektrolytisch gepolijst RVS. Dit materiaal voorkomt vuilaanhechting en het ontstaan van kalkvlekken op het rooster.

Een echte innovatie is de slimme installatiedeksel. Deze functioneert als beschermkap en installatiehulp.

Slim te installeren

De ShowerDrain S+ zorgt niet alleen voor een optimale wellnesservaring bij de eindgebruiker maar haalt ook veel ergernis weg bij de installateur. Bijvoorbeeld dankzij de volgende inbouwvoordelen:

• De bovenkant van de goot kan acht centimeter worden ingekort en zo perfect worden aangepast aan het tegelformaat en de nisbreedte.
• De ShowerDrain S+ wordt in de fabriek al voorzien van een vloeistofdicht membraan.
• Puthuis en rooster zijn eenvoudig in hoogte instelbaar.

Een echte innovatie is de slimme installatiedeksel. Deze functioneert als beschermkap en installatiehulp bij: 

• De plaatsbepaling van het puthuis.
• Het op hoogte stellen.
• Het uitlijnen en waterpas stellen.
• Het testen van de waterdichtheid

Door dit alles is de ShowerDrain S+ van begin tot eind verrassend eenvoudig in te bouwen in elke situatie.   

Over ACO

De ACO-groep is wereldwijd marktleider op het gebied van watermanagement en weet, dankzij jarenlange kennis en ervaring, hoe belangrijk water is voor mens en natuur. Collect, Clean, Hold en Release zijn belangrijke elementen in de afwateringsketen. Hieraan heeft ACO hoogwaardige oplossingen verbonden voor het opvangen, behandelen, vasthouden, afvoeren en monitoren van (regen)water. Met deze oplossingen zorgt zij dat mensen en natuur optimaal gebruik kunnen maken van water. Als producent en ontwikkelaar van innovatieve en duurzame afwateringsproducten en -systemen biedt ACO oplossingen voor consumenten en professionals in de civiele, installatie- en bouwtechniek. Bovendien adviseert zij ontwerpers, aannemers, installateurs en opdrachtgevers met elk watermanagementvraagstuk.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details