Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Metsel- en lijmbedrijf waarop je kunt bouwen
StoneSkills heeft een betrouwbaar team van metselaars, kalkzandsteenlijmers en timmermannen, waarmee ze diverse projecten aankan.

Metsel- en lijmbedrijf waarop je kunt bouwen

Naast metsel- en lijmwerk verzorgt het bedrijf ook voegwerk en levert het steigerwerk. Zo kan het een totaalpakket aanbieden op metselgebied. Bij Europarei verwerkte StoneSkills kalkzandsteen tot binnenmuren.

Het  ging in totaal om twee appartementengebouwen met 42 woningen, in opdracht van Heddes Bouw & Ontwikkeling. Voor dit bedrijf werkt StoneSkills vaker. “Het project liep daardoor erg soepel, ondanks omstandigheden waar we geen invloed op hadden. Tijdens het project kregen we te maken met verschillende weersinvloeden, waardoor we een extra kraan hebben bijgezet. Zo konden we de planning toch halen. Samen met Heddes hebben we dat flexibel opgelost”, vertelt Berend Slink, directeur van StoneSkills.

Naast woningbouw doet StoneSkills ook utiliteitsbouw, met als werkgebied Noord-Holland en de regio Amsterdam. Slink richtte het bedrijf op nadat hij het vak leerde van zijn vader, die ook metselaar is. “Mijn vader is zzp’er en werkt als uitvoerder voor StoneSkills”, vertelt hij. “Ook mijn broer en verschillende neven werken bij ons. Inmiddels hebben we een personeelsbestand met metselaars, kalkzandsteenlijmers en twee timmermannen voor maatvoering en stelwerk. Op ons personeel kunnen we letterlijk bouwen.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details