Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Met het hele gezin een levensechte ervaring in de virtuele realiteit

Met het hele gezin een levensechte ervaring in de virtuele realiteit

De 1000e nieuwbouwwoning van ontwikkelende bouwer Dura Vermeer Bouw Hengelo werd verkocht op het project De 13 Heeren in Almelo. De kopers wonnen als prijs de kans om nu al een kijkje te nemen in hun woning, terwijl deze nog gebouwd moet worden.

virtual-reality-1-kopieren

Met z’n allen inrichten voor de bouw gestart is

Het blijft lastig om in te beelden hoe het huis eruit komt te zien vanaf een tekening of impressie. Dura Vermeer heeft deze familie, in samenwerking met Virtual Reality Studio The Virtual Dutch Men, een onvergetelijke dag bezorgd.

Dankzij het virtual reality platform Connec2 konden ze met het hele gezin tegelijk in hun eigen huis rondlopen. Zo konden ze alvast beginnen met inrichten van onder andere de woonkamer, slaapkamers en badkamer terwijl ze er echt in stonden.

vr-2-kopieren

Unieke ervaring

Een unieke ervaring voor het hele gezin, maar ook voor Dura Vermeer. Floris, De ontzettend enthousiaste reacties van het gezin bevestigen de meerwaarde van deze manier van verkopen. Virtual reality zal zich de komende jaren nog verder ontwikkelen en steeds vaker ingezet worden door Dura Vermeer bij de verkoop van nieuwbouwwoningen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details