Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Jaarboek 2020

Meer dan alleen kwaliteitsvloeren maken

Twintec Group is van oudsher de staalvezel-specialist in industrievloeren. Met ruim 25 jaar ervaring over de hele wereld van Australië tot Amerika, kom je Twintec echt overal tegen. Van een relatief standaard industriële betonvloer tot tailormade oplossingen en zelfs de complete funderingsconstructie, de vloerenspecialist is van alle markten thuis.

Hoge vlakheden zoals FM2 Special (Free Movement), DIN 15.185 voor smalle gangen magazijnen of NEN 2747 klasse 2, het zijn geen uitzonderingen voor Twintec.

Tekst | Tekst | Roel van Gils Beeld | Twintec

8 december 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Twintec Group is van oudsher de staalvezelspecialist in industrievloeren. Met ruim 25 jaar ervaring over de hele wereld van Australië tot Amerika, kom je Twintec echt overal tegen. Van een relatief standaard industriële betonvloer tot tailormade oplossingen en zelfs de complete funderingsconstructie, de vloerenspecialist is van alle markten thuis.

In de loop der jaren heeft er een ontwikkeling plaatsgevonden in het ontwerpen van de betonvloer. Van traditioneel gewapende vloeren met zaagsnedes heeft Twintec de Twintec Ultimate op de kaart gezet. De industriële betonvloer die met een combinatie van staalvezels en traditionele wapening gebruik maakt van de positieve eigenschappen van beide methodes. Met als resultaat een naadloze industrievloer die zowel voor de gebruiker als voor de investeerder een heel aantal voordelen biedt. 

Ook Twintec gaat vanzelfsprekend met haar tijd mee. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op, ook als het gaat om het aanbod als het totaalpakket waarin de vloerenspecialist kan voorzien. Niet alleen de service en het gemak naar de opdrachtgever toe wordt vergroot, ook krijgt de opdrachtgever volgens de vloerenspecialist een (tailormade) vloer die volledig in de behoefte voorziet voor elke gebruikersfunctie en in elke vlakheid. Bovendien kan Twintec ook in de funderingswerken voorzien. 

Met de Design, Build en Guarantee filosofie en de eigen vakmensen kan Twintec Nederland haar klanten voorzien van de beste (totaal)oplossing.

Hoge vlakheden zoals FM2 Special (Free Movement), DIN 15.185 voor smalle gangen magazijnen of NEN 2747 klasse 2, het zijn geen uitzonderingen voor Twintec. Ook aan service en aftercare hecht de vloerenspecialist grote waarde. Zo heeft Twintec het product Twintec Plus, een vloerverbeteraar die uitermate geschikt is om bij verandering van gebruiker/functie de vloer weer gebruiksklaar te maken voor de nieuwe gebruiker. Twintec Plus wordt aangebracht en vormt één geheel met de vloer. Ook op nieuwe industrievloeren is dit product toe te passen. Door de hoge reflectiewaarden geeft dit product een kostenbesparing op de elektriciteitsrekening alsmede op het onderhoud van de vloer worden kosten bespaard op lange termijn, de vloer is makkelijker schoon te maken, stofvrij en vlekbestendig.

Twintec Nederland blijft voortdurend producten en processen door ontwikkelen en verbeteren. Ook naar duurzaamheid toe. Met de Design, Build en Guarantee filosofie en de eigen vakmensen kan Twintec Nederland haar klanten voorzien van de beste (totaal)oplossing.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details