mbs waterberging
00:46
02-11-2016

MBS Beton en MBS Kelderbouw bieden structurele en duurzame oplossingen voor wateroverlast in binnenstedelijk gebied

MBS Waterberging

Het voorkomen van wateroverlast in binnenstedelijk gebied als gevolg van extreme neerslag is een actueel onderwerp wat bij veel gemeenten op de agenda staat. MBS Beton biedt samen met MBS Kelderbouw (beiden onderdeel van MBS-groep uit Soest) structurele en duurzame oplossingen op het gebied van waterberging, uitgevoerd in prefab beton.

Kelders en keerwanden
Bij het realiseren van een waterberging kan gekozen worden voor een gesloten bufferkelder van MBS Kelderbouw. Op krappe binnenstedelijke locaties of bij zettingsgevoelige gebouwen biedt de MBS afzinkkelder® veel mogelijkheden. Met keerwanden van MBS Beton kan een zeer voordelige drainerende waterberging gerealiseerd worden waarbij het overtollige regenwater terugvloeit in de bodem.

mbs waterberging

Ruime ervaring
MBS Kelderbouw realiseert al ruim vijftien jaar betonkelders op maat variërend van prefab woonhuiskelders onder nieuwbouw tot grote parkeergarages onder appartementencomplexen in de binnenstad. Door de jarenlange ervaring met ondergronds bouwen, heeft het bedrijf veel kennis over de Nederlandse bodem. MBS Beton heeft gedurende de afgelopen jaren veel waterbergingen met keerwanden gerealiseerd. MBS Beton en MBS Kelderbouw ondersteunen opdrachtgevers dan ook bij het gehele proces van het realiseren van een waterberging; van de advisering over een passende oplossing tot de engineering en de montage.

In 2006 heeft MBS Kelderbouw in samenwerking met Tauw en Waterblock de eerste Nederlandse afzink-infiltratiekelder aangelegd in Egmond aan Zee. Inmiddels hebben wij een groot aantal waterbergingen met zowel een vaste kelderbak als keerwanden gerealiseerd.

info@mbswaterberging.nl
www.mbswaterberging.nl

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Stedenbouw partners

Transformatie Corneliusflat ROOSENDAALdivid