Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Productinformatie

MASCOT´s grootste productlancering tot nu toe

collage-kopieren

10 september 2019 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

MASCOT® ACCELERATE is een zeer uitgebreide kledingcollectie met meer dan 70 producten in zes verschillende kleurencombinaties, waar kwaliteit, bewegingsvrijheid en duurzaam materiaal de grootste focus heeft. Er is een ruime keuze en door de unieke bewegingsvrijheid zeer geschikt voor de bouw.

MASCOT® ACCELERATE is samen met potentiële gebruikers ontwikkeld. Al heel vroeg in het ontwikkelingsproces is de werkkleding van MASCOT® ACCELERATE door gebruikers getest.
Pas toen de producten helemaal voldeden aan zowel de eisen van de doelgroep als de wensen van MASCOT, werd de kleding naar de volgende stap in het ontwikkelingsproces gestuurd.

mascot

Er zijn vier verschillende stofkwaliteiten ontwikkeld voor de broeken van MASCOT® ACCELERATE, met allemaal hun eigen specifieke eigenschappen, nl.: stretchstof dat geschikt is voor industrieel wassen, 100% stretch, een lichte twill met stretchzones en super lichtgewicht twillmateriaal. Alle broeken zijn uitvoerig getest en ontwikkeld voor verschillende doelgroepen en een groot aantal taken. Daarnaast is er een grote keuze in het aantal kleuren en zijn er vele combinatiemogelijkheden.

Mix & match

Met MASCOT® ACCELERATE kan het hele bedrijf gekleed worden, ongeacht behoefte en preferenties. Er is een complete kledingcollectie ontworpen voor zowel mannen als vrouwen, en deze biedt talloze combinatiemogelijkheden binnen de hele collectie. Mixen en matchen op alle niveaus.

De collectie biedt broeken, korte broeken en rokken voor dames in maar liefst twee verschillende pasvormen. Individuele medewerkers kunnen zelf een keuze maken die past bij hun eigen voorkeuren of werksituatie, en blijven zo toch voldoen aan de gemeenschappelijke beeldvormende uitstraling op de werkplek. De serie is goed doordacht met betrekking tot mix en match op alle niveaus.

Een broek voor elke situatie

100% stretchstof met rek in vier richtingen en licht materiaal zijn eigenschappen die gebruikt worden in de collectie. Veel werknemers in de bouw vragen naar comfort, bewegingsvrijheid en lichtgewicht kleding. In deze serie zijn de broeken in superlicht twill met stofkwaliteit 230 een goede keuze wat betreft comfort en tevens biedt het katoen een goed absorptievermogen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details