Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Utiliteitsbouw

Maatwerkinterieur vormt basis voor functionele en comfortabele werkomgeving

Het vertalen van innovatieve concepten in een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam maatwerkinterieur is al ruim vijftig jaar het specialisme van...

foto-1-van-leiden-kopieren

19 mei 2020 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Het vertalen van innovatieve concepten in een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam maatwerkinterieur is al ruim vijftig jaar het specialisme van Van Leiden Interieur. Het Veghelse bedrijf realiseerde binnen het vernieuwde hoofdkantoor van Sligro Food Group een breed scala aan interieurfaciliteiten, die qua look and feel, functionaliteit én betaalbaarheid tot in detail beantwoorden aan de wensen van de groothandelsorganisatie. Eigenaar/directeur Miranda van Leiden is dan ook uiterst tevreden over het verloop van het omvangrijke werk. Verder roemt ze nadrukkelijk de samenwerking met de overige bouwteamleden. “Hecht teamwork heeft geleid tot een geweldig eindresultaat.”

Van Leiden Interieur voorziet bedrijven en organisaties in uiteenlopende sectoren van een interieur op maat. In de meeste gevallen gebeurt dat in nauwe samenwerking met de opdrachtgever/gebruiker, architecten, bouwmanagementbureaus en bouwkundig aannemers. En altijd is het wensen- en behoeftenpakket van de klant het uitgangspunt. Zo ook tijdens de inrichting van het smaak- en stijlvolle hoofdkantoor van Sligro Food Group, een opdrachtgever waarmee de interieurspecialist al sinds 1992 verbonden is. Van Leiden: “We hebben het 3D-ontwerp stapsgewijs getransformeerd tot ultiem maatwerk. In de volle breedte en geheel conform het budget.”

foto-3-van-leiden-kopieren

Open overlegcoupé.

Vertaalslag

De ware kracht van Van Leiden Interieur blijkt wanneer het bedrijf al vroegtijdig binnen de projectkaders wordt getrokken. “Als interieurspecialist hebben we alles aan boord om met de opdrachtgever mee te denken, van het ontwerp tot en met de realisatie. Dan zijn we op ons sterkst en komen we steevast tot het gewenste resultaat. Geheel volgens planning. Want bij ons geldt: afspraak is afspraak. Altijd.” Die specifieke aanpak heeft in Veghel een geweldig mooi kantoorparadijs opgeleverd. Het bedrijf tekende voor de realisatie van een veelheid aan eigentijdse faciliteiten. Daaronder zeven pantry’s, voorzien van een afval-, kopieer- en garderobemeubel, 23 open overlegcoupés, acht open overlegplekken, een drietal vergaderruimtes, een complete, 1.200 m² grote kantine-inrichting, directiekantoren, een receptie en diverse balies. Stuk-voor-stuk voorzieningen die door het gehele gebouw en op verschillende plaatsen doordacht zijn gecombineerd met de nodige plantenpracht. “Het doel van Sligro was om voor de medewerkers een huiselijke, functionele en tegelijk comfortabele werkomgeving te creëren”, aldus Van Leiden. “Die insteek hebben we prima weten te vertalen naar een mooie werkelijkheid.”  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%