Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Maatwerk per ruimte in luchttechniek
Brandkleppen.

Maatwerk per ruimte in luchttechniek

De luchtbehandeling in het gerenoveerde Paleis Het Loo is grondig vernieuwd door specialistische partijen die op hun deelgebied oplossingen bieden. TROX leverde luchttechnische componenten zoals brandkleppen, variabel-volumeregelaars, luchtroosters en geluiddempers. Op maat van de specifieke ruimte en gestelde eisen is in een volledige BIM-omgeving, zowel bij TROX als de installateur, een optimum gevonden in productleveringen. “In de ‘leefzones’ heerst straks het optimale klimaat”, zegt Accountmanager Peter Esko.

De Duitse producent van luchttechnische componenten is mede gekozen op basis van haar toegevoegde waarde, stelt Esko. “Met onze Easy Product Finder, waarin variabelen als luchthoeveelheid, afstanden en temperaturen kunnen worden ingevoerd, is na berekening bijvoorbeeld de exacte luchtsnelheid, opvoerhoogte en geluidsniveau per rooster in de ‘leefzone’ te bepalen. Middels de BIM-bibliotheek kan eventueel een volledige doorberekening in de BIM-omgeving worden gemaakt.”

Dat kunnen wervelroosters of geperforeerde roosters zijn. Daarnaast levert TROX een groot volume aan brandkleppen voor de compartimentering en geluiddempers voor de luchttechnische systemen. Met elkaar verzeker je op deze wijze dat in elke ruimte de gewenste verblijfscondities aanwezig zijn: schone lucht – niet te warm, niet te koud. “Al onze producten worden projectmatig besteld en geproduceerd conform wens van de klant. In de productkeuze zit veel integraal voorwerk met de installateur; een prettige en langdurige relatie. Wij geloven in toegevoegde waarde. Met onze Easy Product Finder kan elke klant desgewenst zelf op basis van ruimtelijke condities het gewenste product vinden. Wij verkopen niet alleen luchttechniek, wij bieden de klant ook de zekerheid dat het gaat functioneren.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details