Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Maatwerk oplossing voor koel- en vriesbewaring

Maatwerk oplossing voor koel- en vriesbewaring

Nijssen heeft de opdracht verworven voor de uitbreiding van Lelieveld Transporten. De werkzaamheden bestaan uit de installatie-uitbreiding voor een NH3 pompsysteem voor koelbewaring en een geheel nieuwe CO2-installatie voor vriesbewaring.

Restwarmte uit de CO2-installatie wordt gebruikt voor het opwarmen van een glycol-ontdooisysteem, toe te passen in zowel de koel- alsook de vriescellen en completeert daarmee de installatietechnische leveringen. PLC-besturingen met visualisatie waarborgen een efficiënt en gecontroleerd installatiegebruik en geven de gebruiker mogelijkheden voor een volledige ontzorging in de vorm van beheer op afstand.

Lelieveld Transporten is sinds haar oprichting gespecialiseerd in het geconditioneerd vervoer van levensmiddelen. Het perceel in Hazerswoude-Dorp telt 11.500 m2, met 8 docks, 2.040 m2 koelloods, een eigen garage en rond de 30 vrachtwagenplekken. Vanaf meerdere locaties wordt ‘dedicated transport’ verzorgd, geheel in lijn met de eisen en huisstijl van klanten. Uiteraard werkt Lelieveld Transporten volgens de geldende voedselveiligheidsnormen. De FSSC-certificering is afgerond en hiermee is in september 2019 het 22000 GFSI-erkend certificaat behaald. Dit onderstreept hoe verantwoord zij met voedselveiligheid omgaat voor geconditioneerd en ongeconditioneerd transport en op- en overslag van levensmiddelen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details