Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Kwaliteitsgevels, een eigenzinnige manier van werken en het daaruit voortvloeiende succes

Kwaliteitsgevels, een eigenzinnige manier van werken en het daaruit voortvloeiende succes

Velp mag rustig het epicentrum van de Nederlandse gevelbouw genoemd worden. Facédo Geveltechniek levert vanuit de Gelderse plaats inmiddels al meer dan 10 jaar kwaliteitsgevels. “Zonder kopzorgen”, zegt Dennis Leijser, directeur en eigenaar. Leijser heeft het bedrijf samen met zijn hechte team in de top 5 van de Nederlandse kunststof en aluminium gevelbouw weten te positioneren. Zelf staat hij daar niet zo bij stil, continuïteit en fijn samenwerken staan namelijk bij Facédo op de eerste plaats.

“We zijn een bedrijf voor en door mensen, dat zijn we altijd geweest en dat houden we zo”, schetst Leijser. “Onze klanten waarderen ons daar ook om. Je doet hier geen zaken op papier, maar met mensen die zich met hart en ziel voor onze klanten inzetten.”

De toekomstige collega’s op de afdeling calculatie: van links naar rechts: Arjan van Woudenberg, Jimmy Gulen, Coen de Greef en Erik van der Weerd.

 

De uitvoerende kracht achter het architectonisch ontwerp

Facédo denkt bij uitstek in oplossingen en mag gezien worden als het verlengstuk van de architect. Soms wordt er om uitzonderlijke oplossingen gevraagd: “Dan zijn we in ons element. Hoe complex een project echter ook is, de klant zal daar nooit stagnatie van ondervinden. Dat hebben we te danken aan de expertise die onze medewerkers bezitten en de manier waarop we ons inzetten. Naast het feit dat we alleen maar A-kwaliteit materialen van gecertificeerde en innovatieve systeemhuizen leveren, zorgen we er samen voor dat in het hele traject, van ontwerp tot oplevering, de communicatie met alle betrokken partijen vloeiend verloopt. Daarbij lopen we graag voor de fanfare uit, we signaleren vroegtijdig waar het werk zou kunnen knellen en komen ruim op tijd met oplossingen. We zitten graag vroeg aan tafel met het bouwteam en brengen complexe zaken terug tot de essentie, zodat het voor iedereen in de bouwkolom prettig samenwerken is.”

Samen werken is samen lunchen bij Facédo. Gezelligheid in een goede sfeer.

 

Rekenen op nieuwe personele aanwas

Werken bij Facédo is weggelegd voor doeners, die houden van een grote mate van zelfstandigheid. Eigen inbreng en persoonlijke vrijheid zijn typische kernwaarden van het bedrijf. “Wij maken dan ook mee dat mensen open sollicitaties sturen, gebaseerd op goede referenties die men krijgt vanuit ons personeel. Op die manier is er al een mooi aantal mensen gestart. Toch blijven we door de groei en de dynamiek van Facédo voortdurend vacatures houden. Zo hebben we een hele mooie positie vrij op de afdeling calculatie”, oppert Leijser.

Wie wordt de nieuwe technisch commerciële calculator?

Erik van der Weerd is calculatie manager bij Facédo en op zijn afdeling is er inderdaad een tekort aan man- c.q. vrouwkracht. “We zijn op zoek naar iemand die het droge calculatiewerk wil verruilen voor een spannendere functie, waarbij calculeren centraal staat. Naast het uitrekenen van projecten gaat onze toekomstige collega zich onderscheiden door kennis op te bouwen rondom de bouw. Daar helpen wij natuurlijk bij. De functie is dus niet alleen kantoorgerelateerd, maar deels ook in het veld. Ervaring opdoen in de praktijk en kennissessies bijwonen zullen zorgen voor een brede horizon. Je kunt dus zelf je ‘rugzak’ vullen met bagage. Hier ben je geen werknemer op kantoor, maar onderdeel van een hecht team dat heel sociaal samenwerkt met één doel voor ogen: mooi werk afleveren en de klant blij maken. Op de afdeling calculatie spelen we een commercieel spel, alles begint en eindigt op onze afdeling”, aldus Van der Weerd.  


Interesse in de vacature van technisch commercieel calculator (m/v) bij Facédo? Laat dan iets van je horen! Stuur een mail aan [email protected] voor meer informatie of bel Erik van der Weerd op nummer 06-109 586 40. Interesse in de overige vacatures bij Facédo? Mail dan gerust om te horen welke vacatures er zijn.


6883 DB Velp

Postbus 3025

6802 DA Arnhem

T +31 26 370 13 60

E [email protected]

W www.facedo.nl

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details