Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Kunstgras – Steeds een mooi gazon 

Kunstgras – Steeds een mooi gazon 

Iedereen geniet graag van een mooie tuin met een perfect onderhouden gazon. In realiteit vergt dit echter heel wat tijd en energie, iets wat niet iedereen heeft. Voor deze mensen is het leggen van een gazon in kunstgras de ideale oplossing. Zo heb je enkel de voordelen maar niet de nadelen van een mooi en immer groen gazon. 

Voordelen kunstgras 
Waar vroeger kunstgras onmiddellijk opviel omwille van de onnatuurlijke aanblik, kan je vandaag de dag kunstgras nog nauwelijks onderscheiden van echt gras. Kleine vlekken kan je namelijk eenvoudigweg met water en een doek verwijderen.

Hoewel kunstgras een kleine investering vraagt in aankoop en aanleg, heb je dit al snel terugverdiend door het kleinere onderhoud. Kunstgras is immers duurzaam en slijtvast. Je spaart de kosten uit van het wekelijks onderhoud, de aankoop van een grasmachine, het bemesten, het verwijderen van mossen en onkruid en dergelijke meer.

Omdat kunstgras geen invloed ondervindt van de weersomstandigheden heb je jaar in jaar uit een egaal groen gazon zonder de minste oneffenheid in structuur. Het ziet er natuurlijk uit en voelt bovendien natuurlijk aan. Kunstgras bij topkunstgras.nl laat je alle mogelijkheden zien voor jouw tuin.

Laat ook jouw tuin terug schitteren 
Voor iedere tuin zijn er mogelijkheden tot het aanleggen van kunstgras. Hierin zijn diverse merken en soorten op de markt, elk met hun eigen specifieke kenmerken. Vraag gerust raad aan een specialist.
Voor het aanleggen van kunstgras zal eerst het huidige gazon verwijderd worden. Daarna wordt de bodem volledig vlak gemaakt zodat er ook in het kunstgras geen oneffenheden voorkomen. Op de vlakke bodem wordt vervolgens een doek aangebracht waarop de matten met kunstgras worden gelegd. Laatste stap is dan het aan elkaar vastlijmen van de matten kunstgras zodat ze een mooi geheel vormen.
Het enige wat jou nu nog rest is volop genieten van je nieuwe mooie tuin.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details