Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Krachtig, flexibel en plug-and-play deurcommunicatiesysteem
Met iPlusBUS van Beoview profiteren bewoners van Vondel Parck van alle voordelen van een full-IP-deurcommunicatiesysteem.

Krachtig, flexibel en plug-and-play deurcommunicatiesysteem

Vlakbij het Westerpark en de levendige binnenstad van Leeuwarden zijn recent twee appartementengebouwen opgeleverd met een stijlvolle, klassieke architectuur. Een derde gebouw is in aanbouw. Plan Vondel Parck kenmerkt zich door gesloten gemetselde volumes, overstekende daklijsten en traditionele materialen. Hoge raampartijen zorgen voor maximale daglichttoetreding, terwijl HR++ zonwerende beglazing, lucht/water-warmtepompen en vloerverwarming een optimale duurzaamheid én comfort garanderen. Ook het innovatieve IP-deurcommunicatiesysteem van Vercoma draagt hieraan bij. Met iPlusBUS van Beoview profiteren bewoners van alle voordelen van een full-IP-deurcommunicatiesysteem.

Het exclusief door Vercoma Communicatie Systemen gevoerde IP-deurcommunicatiesysteem van Beoview stond reeds voorgeschreven in het bestek. Verschillende installateurs vroegen een offerte aan bij dé specialist in innovatieve deurcommunicatie- en toegangscontroleoplossingen, waarna Otte Installaties uit Sneek de opdracht gegund kreeg. “In samenspraak met Otte installaties zijn de iPlusBUS deurcommunicatiesystemen verder geëngineerd, geassembleerd en geprogrammeerd vanuit de wensen van de opdrachtgever. Hierdoor kon de installateur de systemen plug-and-play aansluiten”, aldus Accountmanager Sander Schram.

Kenmerkend is het strakke en compacte design.

Met iPlusBUS van Beoview biedt Vercoma een futureproof, zéér krachtig én flexibel deurcommunicatiesysteem, dat onbeperkte afstanden kan overbruggen en een werkelijk onbeperkte aansluitcapaciteit heeft. “iPlusBUS biedt alle voordelen van full-IP-deurcommunicatietechniek, maar dan in combinatie met de bekende traditionele simpele bus-infrastructuur”, aldus Schram. “Daarnaast bieden wij maar liefst 5 jaar garantie op het systeem! iPlusBUS is prijstechnisch zeer concurrerend tegenover traditionele systemen.” Het systeem voor Vondel Parck omvat 7 inch touchscreen monitoren in de woningen en V-touch mini touch­screen buitendeurpanelen bij de hoofdentrees. “Op klantverzoek hebben we de V-touch minipanelen gepoedercoat in de specifieke antracietgrijze RAL-kleur 7016. Daarmee sluiten de panelen uitstekend aan bij de door de architect gekozen kleurstelling van de appartementengebouwen.”

Het exclusief door Vercoma Communicatie Systemen gevoerde IP-deurcommunicatiesysteem van Beoview stond reeds voorgeschreven in het bestek.

iPlusBUS units zijn heel eenvoudig met een Cat5e-kabel in bus-topologie met elkaar verbonden. “Een server ontbreekt, waardoor de iPlusBUS units razendsnel en peer-to-peer met elkaar communiceren. Alle commando’s voor video, audio én data zijn bovendien AES256 encrypted voor een optimale veiligheid!”, aldus Schram. “Toekomstige firmware-updates zijn gratis, zodat het deurcommunicatiesysteem tot in de lengte der jaren up-to-date blijft. Zo hightech als het iPlusBUS deurcommunicatiesysteem onder de motorkap is, zo eenvoudig is het systeem in gebruik voor zowel bezoekers als bewoners. De systemen in de eerste twee gebouwen functioneren inmiddels naar volle tevredenheid.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details