Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
‘Korte lijnen en heldere afspraken’

‘Korte lijnen en heldere afspraken’

In opdracht van KnaapenGroep leverde Ramenfabriek Op ’t Hoog kunststof kozijnen voor de renovatie van De Grote Eik in Tilburg. De onderhoudsvrije kozijnen dragen bij aan de verduurzaming van het appartementengebouw.

“We werken al sinds 2013 voor KnaapenGroep”, vertelt algemeen directeur Jan op ’t Hoog. “In de meeste gevallen zijn we betrokken bij grote renovatieprojecten waarin wij vanuit onze productkennis en -ervaring meedenken. Voor De Grote Eik namen we de calculatie, productie en levering uit handen.” Dat zowel KnaapenGroep als Ramenfabriek Op ’t Hoog een familiebedrijf zijn, vormt een goede basis voor de samenwerking. Op ’t Hoog: “We staan voor dezelfde waarden, waaronder een hoge klantbetrokkenheid, heldere afspraken en korte lijnen. Bovendien kennen we elkaar en de renovatiebranche goed. Dat werkt perfect.”

Vakmanschap, toewijding en zekerheid

Op ’t Hoog vervolgt: “Elk project, zo ook De Grote Eik, voeren we geheel in eigen huis uit. Zo houden we controle over de kwaliteit en voortgang van ons werk. We hebben een moderne en volledig ingerichte productieomgeving, waar we ons actief bezighouden met productinnovaties. Zo kunnen we tegenwoordig kozijnen lassen zonder naad. Ook kunnen we zowel binnen als buiten een rechte verbinding aanbieden. Het fabriceren en plaatsen van duurzame en kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen is altijd ons uitgangspunt. Dit maken we waar met een team van meer dan negentig gemotiveerde medewerkers, waaronder tientallen vaste montageploegen die we inzetten op zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten.”

Soepel verlopen

Dat Ramenfabriek Op ‘t Hoog ook veelvuldig actief is op de particuliere markt, draagt positief bij aan het werk op de renovatieprojecten in de woningbouw. Op ’t Hoog: “In beide gevallen heb je te maken met bewoners, hun wensen en hun specifieke situaties. Onze monteurs op de woningbouwprojecten weten als geen ander hoe ze netjes omgaan met bewoners.” De kunststof kozijnen voor De Grote Eik zijn inmiddels geleverd. “Alles verliep soepel”, blikt Op ’t Hoog terug. “Precies zoals we gewend zijn van KnaapenGroep. We kijken uit naar het volgende project.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details