Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Klimaatinstallaties voor utiliteit, woningbouw en industrie
De warmte- en koude-afgiftesystemen worden vanaf de WKO-afleversets ingebouwd.

Klimaatinstallaties voor utiliteit, woningbouw en industrie

Verwarmings- en koelinstallaties

Vata Nederland levert de verwarmings- en koelinstallaties voor de 124 woningen in het project Waterside II aan de Rotterdamse Kruiskade. De warmte- en koude-afgiftesystemen worden vanaf de WKO-afleversets ingebouwd.

Vata Nederland is gespecialiseerd in gebouwgebonden klimaatinstallaties voor utiliteit, woningbouw en industrie. Het bedrijf verzorgt het totale pakket van advies en engineering tot realisatie en beheer van de installaties. Eigenaar Robin Achthoven: “We zijn vooral sterk in procestechniek, met name in fabrieken, zwembaden en wellnesscentra. We zijn bij dit project betrokken door de opdrachtgever, die we persoonlijk kennen.”

Begeleiding van A tot Z

Het bedrijf levert de installaties voor de woningen van Waterside II. “Dit is voor ons een vrij eenvoudig project, dat we graag doen voor deze opdrachtgever. Gewoonlijk werken we breder en begeleiden we het project van het ontwerpen en berekenen van de installatie tot en met installatie en beheer. De opdrachtgever vroeg ons wel al vrij vroeg om mee te kijken bij dit project. Het is heel leuk om met deze mensen aan dit project te werken. We kunnen een hoop van elkaar leren. Dat is de sleutel tot succes.”

Van groot tot klein

Voor het plaatsen van de installaties maakt Vata gebruik van partnerbedrijven, die goed geïnstrueerd worden. Hierdoor is het bedrijf flexibel en kunnen projecten van groot tot klein worden aangenomen. Dat blijkt, samen met de vele kennis en ervaring die het bedrijf in huis heeft, een succesvolle aanpak. “We hebben geen salesafdeling, maar wel volop werk. Zo zijn we momenteel bezig met een project bij een theater. Weer eens heel wat anders, maar dat maakt het ook leuk.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details