Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Klein bedrijf, grote mogelijkheden
BHV Dakwand plaatste bij IKC-Wereldwijs in Loosdrecht het staaldak.

Klein bedrijf, grote mogelijkheden

BHV Dakwand ontzorgt bouw- en constructiebedrijven door het leveren en monteren van dak-, vloer- en gevelbeplating. Het ervaren bedrijf kent de markt, leveranciers en producten als geen ander. Er is dan ook heel erg veel mogelijk.

Voor IKC-Wereldwijs in Loosdrecht leverde en monteerde BHV Dakwand het staaldak. Hierdoor had de opdrachtgever, net als bij ieder project, te maken met één vast aanspreekpunt. Bram de Vaal van BHV Dakwand: “We zijn een klein bedrijf, maar we kunnen heel veel. Wij willen de klant zo goed mogelijk ontzorgen. We doen nieuwbouw, renovatie, verbouw en kijken vooraf wat we voor een opdrachtgever kunnen betekenen. We communiceren op voorhand alles duidelijk, zodat de klant niet achteraf voor verrassingen komt te staan.”

Juist omdat het een klein bedrijf is, zijn de communicatielijnen kort en kan er flexibel gewerkt worden. De Vaal: “We zijn een betrokken, platte organisatie en weten alles van de projecten af. We zijn werkzaam door heel Nederland, zowel voor grote als kleine opdrachten.”

De beplating die BHV Dakwand levert en monteert is voor alle soorten gebouwen en toepassingen mogelijk. Het doel is om opdrachtgevers te voorzien van een passende offerte, die voldoet aan de aanvraag. Na opdracht verzorgt het bedrijf de volledige uitwerking en montage volgens de afgesproken planning. “Zo wordt de aannemer ontzorgd en wordt ieder ontwerp zorgvuldig uitgetekend en uitgevoerd”, aldus De Vaal.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details