Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Kledingcollecties voor de bouw | Focus op bewegings-­ vrijheid, stretch en comfort

Kledingcollecties voor de bouw | Focus op bewegings-­ vrijheid, stretch en comfort

MASCOT® ACCELERATE is een zeer uitgebreide kledingcollectie met meer dan zeventig producten in zes verschillende kleurencombinaties, waarin kwaliteit, bewegingsvrijheid en duurzaam materiaal de grootste focus hebben. De keuze is groot en er zijn functies en kleuren voor vele verschillende branches – waaronder de bouw.

De MASCOT® ACCELERATE-collectie is geschikt voor vele branches door de focus op bewegingsvrijheid, comfort en slijtvast materiaal. In de collectie vindt u broeken in vier verschillende stofcombinaties, met ieder hun eigen unieke eigenschappen.

Personaliseer met mix & match

De algemene flexibiliteit van de selectie in MASCOT® ACCELERATE biedt functies, kleuren en mogelijkheden voor een groot aantal branches. Er is een volledige collectie voor zowel mannen als vrouwen – met broeken en rokken voor vrouwen in maar liefst twee verschillende pasvormen. Individuele medewerkers kunnen zelf een keuze maken die past bij hun voorkeuren of werksituatie, en blijven zo toch voldoen aan de gemeenschappelijke beeldvormende uitstraling op de werkplek.

100% stretchstof met rek in vier richtingen en licht materiaal worden volop gebruikt in de collectie. De meeste werknemers in de bouw zijn geïnteresseerd in comfortabele en lichte werkkleding met veel bewegingsvrijheid. 

Eén van de bestsellers is stoftype 311, die elastisch is in alle richtingen en daardoor een unieke bewegingsvrijheid biedt. Daarnaast combineert de multifunctionele stretchstof een laag gewicht met een zeer hoge slijtvastheid en is deze ook nog waterafstotend.

Naast het personaliseren van de kleding met betrekking tot kleuren en materialen, kunt u ook uw bedrijfsnaam en logo op de kleding laten bedrukken of borduren.

Over Mascot International A/S

Mascot International A/S is een Deens bedrijf met eigen CSR-gecertificeerde fabrieken in Laos en Vietnam. MASCOT heeft één van Europa’s grootste magazijnen voor werkkleding. Meer dan 4,8 miljoen producten – verdeeld over 32.000 artikelnummers – liggen klaar voor verzending. De verkoop loopt uitsluitend via dealers met klanten in de bouw, handwerk, transport, logistiek en industrie. Als wereldwijd textielbedrijf draagt MASCOT een grote verantwoordelijkheid voor de veiligheid van mensen en milieu, zowel op de productielocaties als in de rest van de toeleveringsketen.

www.mascot.nl/nl/accelerate

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details