Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Nieuws

Klaas Kortegast aangesteld als Vice President Sales & Marketing bij CARLISLE® CM Europe

Foto_Klaas-Kortegast_s

10 mei 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De 38-jarige Duitser is een bekende met de bouwmaterialenindustrie. Hiervoor heeft hij verschillende senior functies bekleed binnen Rheinzink in  Duitsland.  Zo was hij als lid van de Raad van Bestuur, o.a. wereldwijd verantwoordelijk voor Sales & Marketing. 

Verder heft hij bij meerdere bedrijven een inmiddels jarenlange ervaring opgebouwd in het strategisch opzetten van sales- en marketingprocessen op nationaal en internationaal niveau. De begeleidende transformatieprocessen en de daaruit voortvloeiende strategieontwikkeling passen goed bij het CARLISLE®-bedrijf, dat momenteel midden in een dergelijk transformatieproces zit.

Als Vice President Sales & Marketing voor CCM Europe zal Klaas Kortegast verantwoordelijk zijn voor het opnieuw afstemmen van de Europese sales en marketing van CARLISLE®, het uitbreiden en optimaliseren van de bestaande structuren en zo een belangrijke bijdrage leveren aan het behalen van de bedrijfsdoelstellingen van CARLISLE® Vision 2025.

“We zijn verheugd over Klaas Kortegast, een ervaren verkoopstrateeg en marketingprofessional die, naast de brede expertise die hij inbrengt op deze belangrijke gebieden, ook persoonlijk voldoet aan alle vereisten om CARLISLE® te begeleiden op zijn verdere groeipad”, licht Georg Harrasser, President CARLISLE® CM Europe uit.

Klaas Kortegast kijkt eveneens uit naar zijn rol binnen CARLISLE® CM Europe: “De Visie 2025 van CARLISLE® en de bijbehorende groeiplannen spreken mij zeer aan. De marktomgeving zal de komende jaren sterk veranderen. Juist die bedrijven die een duidelijke klantfocus hebben zullen excelleren met een doordachte strategie. In directe nabijheid tot klanten met begrip voor haar wensen, behoeften en verwachtingen en het leveren van hoogwaardige producten en systemen zijn hierbij belangrijke succesfactoren voor de toekomst.  Hier zie ik een enorm potentieel voor CARLISLE® CM Europe om nieuwe standaarden te creëren en zich te laten gelden in de sterk concurrerende omgeving in heel Europa ”.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Sander van Hout

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details