Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Kelders, putten, goten en meer: Een stevig fundament
Voor de uitvoering waren drie werkmaatschappijen actief.

Kelders, putten, goten en meer: Een stevig fundament

De fundering voor Van Mossel Vans & Trucks werd gemaakt door Aannemersbedrijf T.W. Augustinus BV. Deze specialist in betonwerken leverde de wapening, het beton, de bekisting en het isolatiemateriaal. Vervolgens realiseerde zij alles wat zich onder de betonvloer bevindt: kelders, putten, goten, voortrekbanken, autoliften en meer.

Augustinus Prefabwapeningsstaal leverde de wapening.

Voor de totale opdracht waren drie van de vier werkmaatschappijen van de Augustinus Group actief. Augustinus Prefabwapeningsstaal leverde de wapening; Augustinus Betonpompverhuur verpompte het beton en Aannemersbedrijf T.W. Augustinus BV was er voor de uitvoering. “Meestal leveren we onze betonwerken compleet”, vertelt Niek Augustinus. “Van Mossel heeft de betonvloer uitbesteed aan een andere partij, waardoor Augustinus Betonvloeren in dit project niet heeft meegedraaid.”

Professioneel en flexibel

Hoewel project Van Mossel behoorde tot de grotere werken – het pand heeft forse afmetingen en het beton moest in meerdere fasen worden gestort – vormde het werk voor Augustinus geen uitzondering. “We werken doorlopend aan circa 25 werken tegelijk. Deze werken verschillen in grootte, duur en complexiteit. Zo wordt vanuit onze organisatie per jaar zo’n 250.000 m³ beton verpompt. Dat heeft ons team van vaste specialisten zowel vakkundig als flexibel gemaakt. Een smeerpunt bij een kleinschalig autobedrijf realiseren zij met dezelfde professionaliteit als een twee lagen tellende parkeergarage onder een appartementencomplex.”

Dat heeft er ongetwijfeld toe bijgedragen dat Augustinus op de kaart staat als een gerenommeerd partner in betonbouw en wapeningsstaal, zowel in woningbouw als utiliteitsbouw.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details