00:37
30-11-2016

Keerwanden voor parkeerterrein en hoofdentree Designer Outlet Center Roermond

Vanwege parkeerdrukte op de piekdagen en uitbreiding van het Designer Outlet Center Roermond realiseert STRABAG in opdracht van Roermond Parking Land bij Designer Outlet Center Roermond een nieuw parkeerterrein met de naam ‘Big Triangle’. Het nieuwe parkeerterrein is gelegen tussen de Schipperswal en het bestaande parkeerterrein van Designer Outlet Center Roermond. Op dit terrein wordt gelijktijdig door een derde partij een bovengrondse parkeergarage gebouwd.

afbeelding-bericht-doc-roermond-1

Om het hoogteverschil op het toekomstige parkeerterrein op te vangen, heeft MBS Beton keerwanden geleverd. Het betreft 38 keerwanden met een lengte van 400cm en een hoogte van 100cm.

MBS Beton heeft tevens keerwanden geleverd voor de vernieuwing van de hoofdentree van het Designer Outlet Center Roermond. Het betreft acht keerwanden met een lengte van 400cm en een variabele hoogte van 100-200cm. Alle keerwanden zijn bij MBS & CBS Beton in Emmen geproduceerd.

Met de aanleg van het parkeerterrein en de bouw van de parkeergarage worden in totaal ca. 3.500 nieuwe parkeerplaatsen gecreëerd voor de bezoekers van het Designer Outlet Center Roermond en is het Outlet Center voorbereid op de toekomst.

Op onze website vindt u een overzicht van de keerwanden die wij leveren.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen binnen nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie.

*Door op 'inschrijven' te klikken gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Stedenbouw partners