Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Jan Snel investeert in explosievrije modules voor werk op risicovolle locaties

Jan Snel investeert in explosievrije modules voor werk op risicovolle locaties

Met de investering in meer dan tachtig explosievrije modules, de zogeheten Blast Resistant Modules, versterkt Jan Snel zijn positie in de (petro)chemische industrie. Deze modules zijn speciaal ontworpen om werknemers op risicovolle locaties, zogenaamde blast zones, te beschermen tegen ontploffingsgevaar. Uitgerust volgens de hoogste normen (Psi 12) en compleet gecertificeerd volgens de betreffende en Europese regelgeving, zijn de Blast Resistant Modules van Jan Snel geschikt voor alle blast zones.

Door deze uitbreiding van het aanbod kan Jan Snel klanten naast de traditionele modulaire huisvestingsoplossingen nu ook Blast Resistant Modules leveren. Hiermee kunnen klanten bij een Turnaround, het stilleggen van de productie in een fabriek tijdens het plegen van onderhoud, of tijdens een speciaal project, personeel in de blast zone huisvesten. Dit levert een belangrijke efficiencyslag op.

De Blast Resistant Modules zijn beschikbaar in verschillende type units. De units kunnen aan elkaar gekoppeld worden tot een open ruimte van wel 180 vierkante meter groot. Verder zijn de modules voorzien van een water- en riooldoorvoer. Dat betekent dat ook het plaatsen van een keukenblok en/of koffiemachine tot de mogelijkheden behoort. In de toekomst kunnen de modules zelfs gestapeld worden naar twee of meer verdiepingen. Daarnaast kunnen er ook nog tussenwanden worden geplaatst waar nodig, zodat de klant ook indien het gehuurd wordt, de indeling kan bepalen.

“Jan Snel kan door deze Blast Resistant Modules toe te voegen aan zijn aanbod alles leveren wat benodigd is in de verhuur en verkoop, van chemisch toilet tot alle nodige aansluitingen, units en gebouwen, permanent of tijdelijk”, vertelt Monique Los, Sales Manager Europe bij Jan Snel. “Daardoor kan Jan Snel voorzien in de volledige vraag van de klant. Ontzorgen staat dan ook centraal. Samen gaan we aan tafel om te kijken waar behoefte aan is en hoe we de ruimte zo optimaal en efficiënt mogelijk kunnen inrichten. Deze explosievrije modules zijn namelijk niet anders dan een standaard unit, wat betreft installatie en indeling. We hebben inmiddels al een mooi aantal Blast Resistant Modules op voorraad en hopen hiermee in de toekomst veel bedrijven van dienst te kunnen zijn.“

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details