Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Jan Snel bouwt in vijf maanden tijdelijk nieuw onderkomen voor Alliander

Jan Snel bouwt in vijf maanden tijdelijk nieuw onderkomen voor Alliander

De oplevering van het tijdelijke kantoorgebouw dat netwerkbedrijf Alliander de komende twee jaar bewoont, is een feit. Jan Snel, marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouw, heeft het pand met 450 werkplekken overgedragen aan eigenaar Edge Technologies. Het kantoorgebouw van 4500 vierkante meter is in slechts vijf maanden tijd geproduceerd en geplaatst aan de Basisweg in Amsterdam.

Een nieuw onderkomen voor het personeel van Alliander was nodig na het besluit van pandeigenaar Edge om het oude hoofdkantoor te renoveren. Deze renovatie duurt twee jaar en daarom werd gezocht naar tijdelijke huisvesting van goede kwaliteit. Jan Snel startte in oktober met de productie van de units die begin januari naar de locatie aan de Basisweg zijn verplaatst.

Drie bouwlagen
Omdat het pand dat bestaat uit drie bouwlagen in fases klaar is gemaakt, konden de eerste medewerkers al begin februari in het nieuwe onderkomen intrekken. Inmiddels heeft al het personeel zijn of haar plek gevonden.

Het pand is uitzonderlijk snel opgetrokken, bevestigt Menno Quick, projectleider bij Jan Snel. “We hebben geen last gehad van vertragingen. De gebruiker kon al eerder in het pand huizen omdat we het gebouw via een vooroplevering in verschillende fases hebben afgebouwd. Hierdoor was de eerste bouwlaag al in week vijf geopend. Dat zowel de gebruiker als opdrachtgever verrast zijn over de snelheid maar ook over de kwaliteit van het pand, maakt mij trots. Dit project is perfect verlopen.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details