Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Interieur kapconstructie is  afgewerkt met Europees eikenhout

Interieur kapconstructie is afgewerkt met Europees eikenhout

Een hoogwaardig deel van de interieurafbouw in het hoofdgebouw van Paleis Het Loo is getekend, geleverd en gemonteerd door Ideko Interieurbouw. Vloeren, traptreden en wanden in de gerestaureerde en getransformeerde kap van het hoofdgebouw zijn afgewerkt met Europees eikenhout; elders in het gebouw is een toiletgroep door Ideko voorzien van meubilair en kunstlederen wandbekleding.

Toiletgroep, onder meer voorzien van kunstlederen wandbekleding.

“Vanuit onze expertise als allround interieurbouwer/projectinrichter zijn wij gewend om te gaan met de lange doorlooptijd en intensieve communicatie van dit project”, vertelt directeur Martin Schipper. Het grootste deel van de werkzaamheden betreft de interieurafwerking van de gerestaureerde kap, waarin onder meer een uitzichtpunt is voorzien. “In opdracht van Koninklijke Woudenberg sluiten wij aan op de bouwkundige systemen van de gerenoveerde constructie, zoals betonvloeren, metalstudwanden en stalen trappen.”

Wat betreft het Europees eikenhout gaat het respectievelijk om 100 m1 voor de vloeren, 200 m2 voor de wanden en 100 traptreden. Onderin het hoofdgebouw is nog een toiletgroep voorzien van luxe meubilair en afwerkingsmaterialen – wastafelmeubelen geleverd in Corian (antibacterieel afwerkingsmateriaal), alsmede kunstlederen bekleding voor deuren en wanden. “Wij maakten niets bouwkundig in het paleis, alles is afbouw – volledig op maat getekend, geleverd en gemonteerd door Ideko Interieurbouw”, aldus Schipper.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details