Platform over nieuwbouw, renovatie, restauratie en transformatie
Instandhouden, verbeteren en verduurzamen

Instandhouden, verbeteren en verduurzamen

Een mooiere uitstraling, een flinke energiebesparing én tevreden bewoners. Volgens die ambitie voert Verhoeven Vastgoedverbeteraars diverse werkzaamheden uit in en aan de imposante L-flat in Zeist.

“Vanwege onze slimme combinatie van schilderwerk en Fineo vacuüm isolatieglas zijn wij op verzoek van Woongoed Zeist opgenomen in het bouwteam voor de L-flat”, vertellen commercieel directeur Ruben Kuhn en operationeel manager Niek Slots. “Aanvankelijk was het plan om de bestaande klepramen met enkelglas te vervangen. Dankzij de toepassing van de innovatieve vacuümbeglazing van Fineo konden de originele klepramen in de woonkamers, keukens en slaapkamers echter behouden blijven. Hiermee geven we een concrete invulling aan circulair renoveren. Bovendien wordt een zeer hoge isolatiewaarde geborgd, terwijl de renovatiekosten aanzienlijk lager uitvallen. Last-but-not-least blijft de vertrouwde uitstraling van de woningen intact.” Ook het schilderwerk draagt hieraan bij. “Alle houten gevelelementen worden door ons voorzien van een frisse nieuwe verflaag. Bijvoorbeeld houtrotplekken, slechte kitnaden en andere beschadigingen worden zorgvuldig gerepareerd, waarmee de gevel zowel technisch als esthetisch naar een nieuwe level wordt gebracht. De kozijnen worden afgewerkt in RAL9010, terwijl voor de deuren de kenmerkende groentinten worden aangehouden.”

Ook in de woningen voert Verhoeven Vastgoedverbeteraars diverse werkzaamheden uit. Denk bijvoorbeeld aan de keukens, badkamers en toiletten, waar deurkozijnen, plafonds en wanden worden aangepakt. “Omdat de werkzaamheden in bewoonde staat worden uitgevoerd, is een zorgvuldige bewonerscommunicatie onontbeerlijk. In nauwe samenwerking met Coen Hagedoorn Bouw geven we hier uitstekend invulling aan. Iedere dag wordt een woning opgestart en opgeleverd.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details